Στο τσακ …υποψήφιος για πρόεδρος και ….ο Γ.Αυτιάς

Ε, ρε γλέντια, ε ρε πολύπαθη Κύπρος , έ ρε ψωνια αψώνιστα ….

Εμβρόντητοι άκουγαν οι τηλεθεατές  του καναλιού Extra την περασμένη Δευτέρα, ότι και ο Ελλαδίτης δημοσιογράφος, τηλεπαρουσιαστής και διαφημιστής φίλτρων νερού αμα λάχει,   Γιώργος Αυτιάς Unknownβρίσκεται στο τσακ να υποβάλει υποψηφιότητα για την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Το είπε άλλωστε ο ίδιος , με εκείνο το τσαχπίνικο υφάκι του ….Τι γίνεται ρε παιδιά  και εγώ στο τσακ είμαι να βάλω υποψηφιότητα αλλά ο Ζαχ. Κουλίας, που ήταν στην εκπομπή του  δεν σχολίασε και το άφησε να πέσει κάτω.

Για να υπενθυμίσουμε μια φράση του ιδίου  που είπε σε πολιτικό του ΣΥΡΥΖΑ σε μια εκπομπή του ΣΚΑΙ: «Θα γελάνε και τα μπετά με αυτά που λές…» .

Μαφάλντα

 

Εξω φρενών ο Αντρος με τον EXTRA

Σε παρέμβαση του ο ΓΓ. του ΑΚΕΛ Αντρος Κυπριανού στην εκπομπή του Γ.Αυτιά τη Δευτέρα ζήτησε να απαντήσει σε όλα όσα του καταλόγισε προ ημερών ο ελλαδίτης δημοσιογράφος Στ. Καλόγηρος.« Είμαι αυτός που αποκαλείται αντιδημοκράτης είπε ο Αντρος Κυπριανού ….» με φωνή που έτρεμε από ταραχή. Ο Γ.Αυτιάς  τον καλοσώρισε λέγοντας πως την ερχόμενη Δευτέρα θα τον φιλοξενήσει για να απαντήσει σε όσα του κατολογίζουν .Ο Αντρος μάταια του έλεγε πως θα κοιτάξει το πρόγραμμα του για να δει αν μπορει αλλά ο Αυτιάς δεν άκουγε .Εντάξει τη Δευτέρα επέμενε  ο Αυτιάς  και ο άλλος συνέχιζε το βιολί του: κύριε Αυτιά με ακούτε ; Θα κοιταξω το πρόγραμμα μου …

Οπως φαίνεται ο Αυτιάς εχει μόνο αυτιά για να ακούει τη φωνή του.

Στην εκπομπή του Γ. Αυτιά ήταν φιλοξενούμενοι ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Ζαχαρίας Κουλία και ο τέως βουλευτής του ΔΗΣΥ Αδρέα Θεμιστοκλέους.Και οι δύο είπαν πως δεν αποκάλεσαν αντιδημοκρατη τον κ. Α.Κυπριανού.

Βγήκε όμως στον αέρα η κα Κούλα Θεοχάρους αδελφότεχνη του Εζεκία Παπαϊωάννου .Εβγαλε την ζώστρα της και είπε πολλά και διάφορα για τον Γ.Γ. ΑΚΕΛ ,και  τις υποχωρήσεις  στο κυπριακό.

Αχ.

 

Ο τέως βουλευτης  του ΔΗΣΥ εστειλε μήνυμα στον Αβέρωφ πως οι δρόμοι τους χωρίζουν 

Ο τέως βουλευτής του ΔΗΣΥ Ανδρέας Θεμιστοκλέους προειδοποιήσε Unknown-3ότι θα εγκατελείψει το ΔΗΣΥ  αν το κόμμα του επιμένει να «διορθώσει» το «λάθος» της Βουλής  για το ενωτικό δημοψήφισμα.

Σε περίπτωση , είπε που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπογράψει το νόμο τότε οι δρόμοι μας χωρίζουν και με αυτόν.

«Αν όμως , πρόσθεσε τον αποπέμψει τότε θα είμαι δίπλα του.

Χουλκ

 

Καυγάδες για τα εφάπαξ των βουλευτών στην Κ.Ε.του ΑΚΕΛ 

Ενώ το κυπριακό είναι το μείζον ζήτημα για όλους τους πολίτες την περασμένη Τεταρτη η ολομέλεια της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ ασχολείτο με άλλα ζητήματα. Οπως π.χ. για τα εφάπαξ των πρώην βουλευτών και ποίοι θα το δωσουν και ποίοι όχι.

Ποιός άραγε να είπε και τούτη την κουβέντα πως μεταξύ «οικογένειας και κόμματος νυν υπερ πάντων η οικογένεια…» ;

Το εφάπαξ ουκ ελάττω παραδώσω!!!

Αχ.

 

Μπράβο στο Κ.Κ.Ε.

Στο Κ.Κ.Ε πάντως άλλη νοοτροπία επικρατεί.Η κοινοβουλευτική του ομάδαimage.ashx ζήτησε, όπως άλλωστε και πολλές άλλες φορές να τερματιστούν όλα τα προνόμια τν βουλευτών και αξιωματούχων και να φορολογούνται όπως όλοι οι απλοί πολίτες.

Αυτοί είναι οι πραγματικοί εκπρόσωποι του λαού.Οχι όπως τους εκροσώπους των άλλων κομματων (και της Κύπρου περιλαμβανομένης ) που θεωρούν ότι οι απλοί πολίτες βγήκαν από τα εξώστ της μοτόρας!

Και ας μην αρχίσουν τα άνοστα παρασκευάσματα περι λαϊκισμού γιατί ο κόσμος τους πήρε όλους χαμπάρι.

Ελεος ρεεεε!

Μαφ.