Ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo και 3 άλλοι νεκροί από σφοδρή σύγκρουση

Γιώργος Βακάκης-1

Ο Γιώργος Βακάκης

Ο 24χρονος γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo ήταν ο οδηγός της μοιραίας Porsche που έπεσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα σε πάρκινγκ της εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας. Ενα φριχτό τροχαίο με τέσσερις νεκρούς.

Μέσα στη μοιραία Porsche επέβαιναν  ο Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo μαζί με τον φίλο και συνεργάτη του Ανδρέα Γεωργακόπουλο .Η  Porsche σχεδόν ακυβέρνητη έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο σε πάρκινγκ στο 83ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας προκαλώντας ένα φριχτό τροχαίο με συνολικά τέσσερις νεκρούς.

Ο Γιώργος Βακάκης ήταν το νεαρότερο μέλος της γνωστής οικογένειας. O 24χρονος ήταν απόφοιτος της Σχολής Μωραΐτη, σπούδασε στο Μαϊάμι της Φλόριντα στην Αμερική, ενώ εργαζόταν ήδη στην εταιρία Jumbo, καθώς είχε αναλάβει το ηλεκτρονικό εμπόριο της επιχείρησης. Σύμφωνα με πληροφορίες, μαζί με τον παιδικό του φίλο και συνεργάτη Ανδρέα Γεωργακόπουλο πήγαιναν στην Αράχωβα για την Καθαρά Δευτέρα.

vakakis-sdsss

Ο  οδηγός της μοιραίας Porsche μαζί με το φίλο του που χάθηκαν μαζί στα συντρίμια της .

Το χρονικό της τραγωδίας

Ηταν λίγο πριν τις 4 το απόγευμα της Κυριακής όταν ένα αυτοκίνητο μάρκας Honda στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια σταμάτησε σε χώστο στάθμευσης . Ο οδηγός κατέβηκε να πάει στην τουαλέτα και μέσα στο αυτοκίνητο παρέμεινε η σύζυγός του με το παιδάκι τους.

Την ώρα που ο πατέρας μπήκε στην τουαλέτα μια Porsche βγήκε από την πορεία της και έπεσε πάνω στο Honda με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Τα δυο αυτοκίνητα από την σύγκρουση διαλύθηκαν και τυλίχθηκαν στις φλόγες.

Η 33χρονη μητέρα με το τριών ετών παιδί της βρήκαν τραγικό θάνατο, ενώ σκοτώθηκαν και τα δυο άτομα που επέβαιναν στην Porsche. Το άτομο που ήταν συνοδηγός στο όχημα, πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε, ενώ ο οδηγός απανθρακώθηκε (όπως και η μητέρα με το παιδάκι της στο Honda).

Ο οδηγός του Hοnda μόλις άκουσε τη σύγκρουση  βγήκε από τις τουαλέτες για να αντικρίσει βομβαρδισμένο τοπίο. Αν και προσπάθησε να βοηθήσει τη γυναίκα του και το παιδί του, ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να κάνει οτιδήποτε.

«Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Σταμάτησαν στις τουαλέτες και ήρθε η Porsche να σκορπίσει το θάνατο. Ήταν μέσα στο πάρκινγκ όχι στην άκρη του δρόμου, αλλά μέσα στο πάρκινγκ…», είπε σοκαρισμένος διερχόμενος οδηγός.

Ο τραγικός πατέρας και σύζυγος ακόμα δεν μπορεί να το πιστέψει πως μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η ζωή του άλλαξε χανοντας για πάντα τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα τη συζυγο του Αποστολία 33 χρόνων  και το τρίχρονο αγγελούδι του Παύλο

 

Το ζευγάρι μαζί με το παιδί τους επέστρεφαν  από την Πτολεμαΐδα στην Αθήνα.

porsd1

Η 33χρονη Αποστολία μαζί με τον τρίχρονο γιο της Παύλο.

Η φυσική ανάγκη του Υπάτιου τον ανάγκασε να σταματήσει σε πάρκινγκ. Βγαίνοντας από το αυτοκίνητο κατευθύνθηκε γρήγορα στις τουαλέτες, ενώ η Αποστολία με τον μικρό Παύλο έμειναν στο αυτοκίνητο.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα όμως όλα άλλαξαν στη ζωή του Υπάτιου, αφού έτσι ξαφνικά μια Πόρσε που στο τιμόνι της καθόταν ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo έπεσε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο πληρώνοντας στο θάνατο φόρο τεσσάρων ψυχών.

Η είδηση του τραγικού θανάτου έπεσε σαν βόμβα στους συγγενείς ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος ο Υπάτιος ενημέρωσε τους δικούς του για το τραγικό συμβάν, με όση δύναμη βρήκε εκείνη τη στιγμή, αφού βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.

Η κηδεία μητέρας και παιδιού θα γίνει αύριο χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί το μέρος, αφού ο πατέρας κατάγεται από το Αντίγωνο Φλωρίνης ενώ η 33χρονη από την Πτολεμαΐδα.