«Ευκαιρίες εργοδότησης» στην Ευρωπαϊκή Ενωση

 

125px-Flag_of_Europe.svg


Το Τμήμα Γαλλικών και Σύγχρονων Γλωσσών και το Γραφείο Σταδιοδρομίας της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Κύπρου διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Σταδιοδρομία στην Ε.Ε.».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 3:00μ.μ. – 5:30μ.μ., στην Αίθουσα Β108 στο Κτίριο Συμβουλίου -Συγκλήτου«Αναστάσιος Γ. Λεβέντης», στην Πανεπιστημιούπολη.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου, Καθηγητής Κωνσταντίνος Χριστοφίδης και σε αυτήν θα μιλήσουν οι Χρίστος Ελληνίδης, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής στη Γενική Διεύθυνση Μετάφρασης, Μάρθα Νεοκλέους, Υπεύθυνη για Γλωσσικά Θέματα στην Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο, Μιχάλης Στυλιανού, Οικονομικός Αναλυτής στην Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο και πρώην μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής Επιλογής Προσωπικού) και Αθανασία Κωνσταντίνου, EU Careers Ambassador.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Κύπρου, στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση του κοινού, για τις ευκαιρίες εργοδότησης, αλλά και απόκτησης εργασιακής εμπειρίας στα διάφορα θεσμικά όργανα της Ε.Ε. όπως επίσης και για τις διαδικασίες που πρέπει ο κάθε ενδιαφερόμενος να ακολουθήσει.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο http://www.ucy.ac.cy/career/

ή στο careers@ucy.ac.cy μέχρι και τις 7 Οκτωβρίου 2014.