Συννεφιασμένος και βροχερός ο καιρός σήμερα και αύριο

newego_LARGE_t_1101_53863768_type12713Σήμερα ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος, με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Σε περιοχή καταιγίδας δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν αργότερα νοτιοανατολικοί ως νότιοι, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και βόρεια παράλια, στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και στους 13 στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα συνεχίσει να είναι συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 6 στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι αρχικά κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, αλλά σταδιακά από το απόγευμα αναμένεται βελτίωση. Τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος ενώ παροδικά θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Κυριακή, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά και σταδιακά μικρή άνοδο κατά το επόμενο διήμερο.