Το Politico , η εφ.Πολίτης, και οι «αστρολογικές» διαρροές εναντίον Κοτζιά

imagew.aspx

Αιντα:Μα αυτό δεν είναι το κείμενο που έπρεπε να διαβάσει…ποιός μου έκανε χαλάστρα;

Δεν χρειάζεται να είσαι μάντης ή βοηθός φακίρη για να αντιληφθείς ποιός ή ποιοί διοχετεύουν ψευδείς πληροφορίες προκειμένου να πλήξουν τον Ελληνα ΥΠΕΞ Ν.Κοτζιά ο οποίος έθεσε στις σωστές διαστάσεις το πρόβλημα εισβολής κατοχής στην Κύπρο , την αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων  και την κατάργηση των εγγυήσεων.

Το περιοδικό Politico eu. και η εφημερίδα Πολίτης σε διατεταγμένη πυροβολούν όσους επιδιώκουν μια σωστή και όχι σαθρή λύση στο κυπριακό. Και για να το πετυχουν πρέπει να αποδομήσουν όσους στέκονται όρθιοι και αγωνίζονται στη βάση αρχών και του διεθνούς δικαίου.

Τελικά αποδεικνύεται μεγάλη σουπιά ο ειδικός αντιπρόσωπος του Γ.Γ. του ΟΗΕ στην Κύπρο Εσπεν Μπερθ Αιντα καθότι αν αφαιρεθεί το μελάνι που ρίχνει στο πρόσφατο δημοσίευμα της  για τη σύνοδο της Γενεύης η εφημερίδα Πολίτης,  είναι αντιληπτό ποιά σουπιά τα διοχέτευσε imagew.aspx και ποιοί άλλοι που κρύβονται πίσω από τον ορισμό «κυβερνητική πηγή» σεγονταραν  και ενίσχυσαν τα μυθεύματα τους. Και στην αντιρωσική τους υστερία  και στην προσπάθεια αποδόμησης του Ελληνα ΥΠΕΞ Ν.  Κοτζιά  φωτογραφίζονται τα συμφέροντα εκείνων που θέλουν να ικανοποιήσουν.

Ο Αιντα εσχάτως σταμάτησε τις αστρολογικές προβλέψεις και φαινεται να επιδίδεται σε «αστρολογικές » διαρροές.

Λέγεται πως εμφανίστηκε και ενοχλημένος επειδή ο εντολοδόχος  του Αντόνιο Γκουτέρες διάβασε άλλο κείμενο από εκείνο που του έγραψε η σουπιά.Μακάρι ο Γκουτέρες να φανεί ποιό εντάξει από τον προκάτοχο του που φαίνεται ποτέ δεν διάβασε κανένα ψήφισμα του Σ.Ασφαλεία στα οποία καταδικάζεται το ψευδοκράτος ως υποτελές μόρφωμα της   Τουρκίας.

Μαφάλντα

Οι δηλώσεις Λαβρόφ

Πολύ ορθές οι δηλώσεις Λαβρόφ για το θέμα της ασφάλειας μετά τη λύση του Κυπριακού.«Τα πέντε μόνιμα μέλη του Σ.Ασφαλείας να εγγυηθούν την ασφάλεια και όχι μία ή δύο τρεις χώρες..» είπε ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας  και είμαστε σίγουροι ποίοι θα χαιρετίσουν τις δηλώσεις αυτές και ποίοι θα του επιτεθούν.

 Κάνει συνέχεια δημοσκοπήσεις το Προεδρικόimagew-2-aspx

«Το προεδρικό κάνει συνέχεια μετρήσεις και δημοσκοπήσεις για να διαπιστώσει ποιό ποσοστό του λαού υποστηρίζεις τους χειρισμούς» .Αυτά αποκάλυψε ο Μιχ.Παπαπέτρου σε τηλεοπτική εκπομπή ενώ τα ίδια αποκάλυψε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε άλλη τηλεοπτική εκπομπή με τον Γ.Γ. του ΑΚΕΛ να μην αντιδρά και να κορδώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι.

Με του λαού τα  κόλλιβα ετοιμάζουν την κηδεία των συμφερόντων και της ασφάλειας του.

Αχ.