Άγριος καβγάς στην Γενεύη μεταξύ Έλληνα ΥΠΕΞ και Ν.Αναστασιάδη;

Ελλαδικά Μ.Μ.Ε  αναφέρονται σε άγριο καβγά  που ξέσπασε KOTZIASANASTASIADISστην Γενεύη μεταξύ του Έλληνα ΥΠΕΞ Ν.Κοτζιά και του Προέδρου Ν.Αναστασιάδη για την φαεινή ιδέα του τελευταίου να εμφανιστεί στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό χωρίς την επίσημη ιδιότητά του και να εξισώσει εαυτόν με τον εκπρόσωπο ενός μη αναγνωρισμένου κρατιδίου.

 

Σύμφωνα με μερίδα Ελλαδικών Μ.Μ.Ε  οι δυο άνδρες τσακώθηκαν άγρια στο λόμπι του ξενοδοχείου και οι φωνές ήταν τόσο δυνατές που ακούστηκαν σχεδόν σε όλο το κτίριο! Η διάσταση απόψεων ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο φάνηκε και από τις χθεσινές δηλώσεις του Νίκου Κοτζιά ο οποίος είχε δηλώσει με νόημα ότι “όλοι έχουμε ιστορικές ευθύνες για το Κυπριακό”.

Ελλαδικά Μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για διάσταση απόψεων Αθηνών Λευκωσίας και ως ένδειξη σχολιάζουν δημοσιεύματα φίλα προσκείμενων εφημερίδων προς τον Ν.Αναστασιάδη και αιχμές εναντίον του Ελληνα ΥΠΕΞ.

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα καταβαλλεται  προσπάθεια η κόντρα να μην πάρει άλλες διαστάσεις και ο κ. Αναστασιάδης ευχαρίστησε δημοσίως τον κ. Κοτζιά για την συμβολή του στις διαπραγματεύσεις.