Με Στέλλα Μισιαούλη διεκδικεί το ΑΚΕΛ τη δημαρχία Στροβόλου

Με την τέως βουλευτή του ΑΚΕΛ Στέλλα Μισιαούλη την οποία επέλεξε η εκλογική συνέλευση του κόμματος θα διεκδικήσει το ΑΚΕΛ τη δημαρχία Στροβόλου.misiaouli_thump Στην εκλογική συνέλευση του Στροβόλου η οποία έγινε το βράδυ της Τετάρτης η Στέλλα Μισιαούλη επικράτησε με διαφορά ψήφων του ανθυποψηφίου τηςς Σταύρου Γερολατσίητη νυν δημομοτικού συμβούλου. Ο Στ. Γερολατσίητης   έχει μεγάλη εκτίμηση στους δημότες Στροβόλου εξαιτίας της πολύχρονης δρασης του στην τοπική αυτοδιοίκηση και στην προώθηση προβλημάτων του Δημου.

Η Στέλλα Μισιαούλη απέρριπτε μέχρι πρόσφατα πρόταση από την ηγεσία του ΑΚΕΛ να κατέλθει ως υποψήφια δήμαρχος αλλά τελικά  αποδέχθηκε να ενδιαφερθεί για τη δημαρχία και να λάβει μέρος στην εσωκομματική διαδικασία επιλογής υποψηφίου.

Μέχρι στιγμής τη δημαρχία Στροβόλου διεκδικούν 4 υποψήφιοι.Ο ΔΗΣΥ υποστηρίζει την υποψηφιότητα του νυν δημάρχου Λάζαρου Σαββίδη, ενώ ως αντάρτης του κόμματος κατέρχεται ο αντιδήμαρχος, Αντρέας Παπαχαραλάμπους. ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ από την άλλη, στηρίζουν την υποψηφιότητα του πρώην δημοτικού συμβούλου του ΔΗΚΟ, Χρίστου Τσίγκη.Και  το ΑΚΕΛ  -που δεν ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητα της -με τη  Στέλλα Μισιαούλη.