Τη δημαρχία της Έγκωμης διεκδικεί ο Φοίβος Λ. Ζαχαριάδης

Την απόφαση να διεκδικήσει τη δημαρχία της Έγκωμης ανακοίνωσε σήμερα ο Φοίβος Λ. Ζαχαριάδης.image735-3-aspx

Σε ανακοίνωσή του, ο κ. Ζαχαριάδης αναφέρει ότι “ήρθε η ώρα να αλλάξουμε σελίδα και να προχωρήσουμε μπροστά για την Έγκωμη όπως την ονειρευόμαστε”, για να προσθέσει πως τα δεκαπέντε τελευταία χρόνια έκανε το καλύτερο δυνατό ως Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος, κατά τα οποία εργάστηκε σκληρά για να λύσει προβλήματα, να βελτιώσει την καθημερινότητά τους.

“Βοήθησα τη δημοτική Αρχή με ευσυνειδησία και αφοσίωση για το συλλογικό καλό. Παρ’ όλες τις προσπάθειες, τις δικές μου, συναδέλφων και πολλών φιλότιμων στελεχών, η πόλη μας δεν είχε τη σωστή καθοδήγηση, τη δύναμη, το όραμα που αρμόζει στους πολίτες της. Έμεινε πίσω, στη στασιμότητα και την αδράνεια. Αξίζουμε περισσότερα. Γι’ αυτό, σήμερα, κάνουμε ένα βήμα μπροστά”, προσθέτει.

Καλεί τους πολίτες που έχουν την ίδια αίσθηση με τον ίδιο να συνεχίσουν μαζί και ενωμένοι, ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης και να δημιουργήσουν μια δυνατή ομάδα για να φέρουν την πόλη εκεί που της αξίζει.

“Αυτά που μας χωρίζουν είναι ασήμαντα. Αυτά που μας ενώνουν σημαντικά: Είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητα μας, και η αγωνία μας να παραδώσουμε καλύτερη ποιότητα ζωής στα παιδιά μας”, καταλήγει.