Υποψήφιος δήμαρχος Κάτω Πολεμιδιών ο Νίκος Αναστασίου

Την υποψηφιότητά του για τη δημαρχία των Κάτω Πολεμιδιών image735-7-aspxεξήγγειλε σήμερα ο Νίκος Αναστασίου, δημαρχεύων της κοινότητας, ο οποίος δήλωσε ότι θα εργαστεί με τους δημότες “με αφοσίωση, εντιμότητα και ανιδιοτέλεια για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των πολιτών, για βελτίωση της ποιότητας ζωής και ανάπτυξης της τοπικής κοινωνίας, έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τον άνθρωπο”.

Σε γραπτή ανακοίνωσή του, ο κ. Αναστασίου αναφέρει ότι “με πλήρη επίγνωση της ευθύνης και των υψηλών καθηκόντων που βρίσκονται μπροστά μου, τα οποία προτίθεμαι να διεκδικήσω, σας διαβεβαιώνω πως είμαι έτοιμος να δώσω όλες μου τις δυνάμεις στον αγώνα για την τοπική κοινωνία και να προβώ στην υλοποίηση των ενεργειών εκείνων που θα ενισχύσουν την ευημερία και την ανάπτυξη των Πολεμιδιών”.

Προσθέτει ότι καταθέτει την υποψηφιότητά του “αναλογιζόμενος τη μέχρι σήμερα πορεία και δράση μου στο δήμο μας, τις εμπειρίες, την τεχνογνωσία και την εξοικείωση με τους τοπικούς νόμους και θεσμούς, τη γνώση των φλεγόντων ζητημάτων και την αναγνώριση της αναγκαιότητας άμεσης επίλυσης τους”.