Διέλυε τα πάντα στο πέρασμα της και την έκλεισαν στο ψυχιατρείο

Γυναίκα από το Μενεού νοσηλεύεται στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας αφού προηγουμένως έβαλε φωτιά σε εξοχική κατοικία, έκανε ζημιά στην είσοδο στρατοπέδου, επιτέθηκε εναντίον αστυνομικού εν στολή και διέπραξε σωρεία τροχαίων αδικημάτων.image735-3-aspx

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα λίγο μετά τις οκτώ το πρωί έγινε αντιληπτή πυρκαγιά σε προκατασκευασμένο μεταλλικό υποστατικό, εξοχική κατοικία, η οποία βρισκόταν στην τοποθεσία «Σσιλλούδκια» έδαφος Αγγλισίδων, το οποίο εφάπτεται του δρόμου Αγγλισίδων – Αναφωτίας.

Την πληροφορία έλαβε η ΕΜΑΚ Κοφίνου, η οποία ανταποκρίθηκε με δύο πυροσβεστικά οχήματα και κατάφερε να σβήσει την πυρκαγιά.

Τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη του Περιφερειακού Αστυνομικού Σταθμού Κοφίνου, όπου εκ πρώτης όψεως διεφάνη ότι επρόκειτο για εμπρησμό. Από την πυρκαγιά καταστράφηκε ολοσχερώς το υποστατικό και ο εξοπλισμός του, με την αξία τους να ανέρχεται στις 12.500 περίπου χιλιάδες ευρώ.

Στη σκηνή μετέβησαν επίσης ο Υπεύθυνος Υπαίθρου, ο Υπεύθυνος του Αστυνομικού Σταθμού Κοφίνου και μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας.

Γύρω στις 09.30 σήμερα το πρωί καταγγέλθηκε από τον Υπεύθυνο του Στρατοπέδου 286 Τάγμα Πεζικού στην Απλάντα, ότι άγνωστη γυναίκα επιχειρούσε να οδηγήσει το αυτοκίνητο της παράνομα εντός του στρατοπέδου, προκαλώντας ζημιές στην πύλη.
Η γυναίκα προσπαθούσε να εισέλθει στο στρατόπεδο με το πρόσχημα ότι ήθελε να δει τον πρώην σύζυγο της, 45 χρόνων, κάτοικο Κιτίου, ο οποίος είναι μόνιμος στο συγκεκριμένο στρατόπεδο.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κοφίνου επισκέφθηκαν το στρατόπεδο όπου εντόπισαν την 39χρονη, κάτοικο Μενεού η οποία αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και νοσηλεύτηκε στο παρελθόν στο ψυχιατρείο Αθαλάσσας.

Στην προσπάθεια γυναίκας αστυφύλακα να καθησυχάσει τη γυναίκα γιατί φώναζε και προκαλούσε οχληρία, η 39χρονη δάγκωσε το χέρι της αστυνομικού και της προκάλεσε τραύμα.

Αμέσως συνελήφθη από την Αστυνομία, εξετάστηκε από ψυχίατρο και έγιναν οι απαραίτητες διαδικασίες και κρίθηκε ότι η 39χρονη χρειάζεται υποχρεωτική νοσηλεία στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 24 Οκτωβρίου.

Η γυναίκα αστυνομικός επισκέφθηκε το Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες απολύθηκε.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι η εξοχική κατοικία ήταν ιδιοκτησία της μητέρας του 45χρονου πρώην συζύγου της 39χρονης.

Η 39χρονη παραδέχθηκε προφορικά στη γυναίκα αστυνομικό ότι αυτή είχε τοποθετήσει την πυρκαγιά στο σπίτι της μητέρας του πρώην συζύγου της. Εναντίον της 39χρονης προέκυψαν και διάφορα τροχαία αδικήματα τα οποία διερευνώνται.

Η 39χρονη είχε συλληφθεί στο παρελθόν για ληστεία σε Συνεργατικό Ίδρυμα στην Τερσεφάνου και είχε απαλλαγεί από τις κατηγορίες λόγω ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.