Λήξαν το περιστατικό αρπαγής ανηλικου απο τη Βουλγάρα

Ως λήξαν  θεωρείται το περιστατικό “αρπαγής ανηλίκου” που σημειώθηκε το πρωί σε σχολείο στη Λευκωσία .

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, η γυναίκα η οποία εργάζεται ως διπλωμάτης στην Πρεσβεία της Βουλγαρίας στη Λευκωσία, επιχείρησε σήμερα το πρωί να αρπάξει παιδί από το σχολείο του και να το μεταφέρει στο σχολείο που φοιτούν τα δικά της παιδιά.

Το περίεργο της ιστορίας είναι ότι το παιδί δεν ήταν δικό της, αλλά μιας συναδέλφου της στην πρεσβεία, . Οι γονείς του παιδιού δεν είχαν ιδέα για την πρόθεση της συγκεκριμένης γυναίκας.

Τα παιδιά της γυναίκας η οποία είναι πρόξενος της Βουλγαρίας στην Κύπρο  φοιτούσαν στο συγκεκριμένο σχολείο μέχρι που αποφάσισε να τους αλλάξει σχολείο και να τα πάει αλλού.

Οι δάσκαλοι του σχολείου μόλις αντιλήφθηκαν τις προθέσεις της γυναίκας, επενέβησαν και την σταμάτησαν.

Αμέσως έφτασε στη σκηνή η Αστυνομία η οποία συνέλαβε τη γυναίκα. Λήφθηκαν καταθέσεις από τους γονείς αλλά και την επίδοξη απαγωγέα, χωρίς ωστόσο να διασαφηνιστεί ο λόγος για τον οποίο συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό.

 

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία αργότερα η παραπονούμενη μητέρα έδωσε κατάθεση στην οποία ανέφερε ότι πρόκειται για παρεξήγηση. Ως εκ τούτου σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν υπάρχει οποιοδήποτε παράπονο και για τους ιδίους θεωρείται λήξαν.

Στο μεταξύ όπως προκύπτει, το ΤΑΕ θα ετοιμάσει σχετική έκθεση για το συμβάν η οποία θα προωθηθεί στο Αρχηγείο αλλά και στο Υπουργείο Εξωτερικών.