Έχασε την μάχη με τον καρκίνο η Ελένη Ομήρου

 

Η κόρη του αδελφού του Γιαννάκη Ομήρου άφησε χθες την τελευταία της πνοή μετά την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Όπως έγραψε ο πατέρας της eleniomirouklklάτυχης κοπέλας στο Facebook «Χθες το βράδυ ολοκληρώθηκε ο κύκλος της ζωής για τη μοναχοκόρη μου»

Εγραψε συγκεκριμένα:

« Αυτά τα μάτια έκλεισαν. Κι αυτό το χαμόγελο πάγωσε. Χθες το βράδυ ολοκληρώθηκε ο κύκλος της ζωής για τη μοναχοκόρη μου Eleni Omirou. Έφυγε στα 26 της ύστερα από μια μακρά μάχη, σκληρή και αδυσώπητη. Πολέμησε με ήθος και λεβεντιά. Δεν παραδόθηκε αμαχητί, ούτε λιποψύχησε. Τη συνοδεύουν η αγάπη και η εκτίμηση μας και θα την αποχαιρετήσουμε όπως της αρμόζει κι όπως η ίδια θα επέλεγε.Σεμνά, ταπεινά και με ευπρέπεια… »

Συλλυπητήρια από την ΕΔΕΚ
Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ  και τα μέλη του Πολιτικού Γραφείου του κόμματος με ανακοίνωση τους  εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια Ομήρου για την απώλεια της νεαρής Ελένης μετά τη σκληρή δοκιμασία που είχε με την υγεία της το τελευταίο χρονικό διάστημα.

«Η εκλιπούσα, παρά το νεαρό της ηλικίας της, διαδραμάτισε σημαντικό και ουσιαστικό ρόλο μέσα από τις τάξεις της νεολαίας της ΕΔΕΚ και της φοιτητικής οργάνωσης Αγώνας», αναφέρει η ΕΔΕΚ.