Εσπευσμένη συνάντηση Ερντογάν με Χ. Κίσσινγκερ και Τζ.Ρόθτσιλντ

Εσπευσμένη συνάντηση κεκλεισμένων των θυρών είχαν στην Νέα Υόρκη οι Ρ.Τ.Ερντογάν, Χ.Κίσσινγκερ και James Rothschild προκειμένου να «σπάσει» erdogan-kissingerη συμμαχία με την Ρωσία και να δημιουργηθεί κουρδικό κράτος.Λίγο μετά την συνάντηση κεκλεισμένων των θυρών του Έλληνα πρωθυπουργού Α.Τσίπρα με τον Τούρκο πρόεδρο Ρ.Τ.Ερνογάν στην Ν.Υόρκη στα πλαίσια της έναρξης των εργασιών του ΟΗΕ, ο Τούρκος ηγέτης συναντήθηκε με τον James Rothschild γνωστό γόνο της πανίσχυρης οικογένειας (για πολλούς το παρασκηνιακό «αφεντικό» του πλανήτη) και αμέσως μετά με τον γνωστό ως σφαγέα της Κύπρου Χένρι Κίσσινγκερ.

Ο τουρκικός Τύπος μάλιστα αναφέρει ότι ο Τούρκος πρόεδρος παρακάθισε σε μυστική σύσκεψη που οργάνωσε ο Michael Bloomberg στο υπό ιδιοκτησίας του ξενοδοχείο με τον πρώην Αμερικανό ΥΠΕΞ και νυν σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας Χ.Κίσινγκερ και τον εκπρόσωπο της οικογένειας Ρόθτσιλντ.

Με βάση τις αναφορές του τουρκικού Τύπου παρέστησαν και άλλοι σημαντικοί παράγοντες όπως ο Τούρκος υπουργός για θέματα ΕΕ Omer Celik, ο υπουργός Οικονομικών Nihat Zeybekci, ο υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων Berat Albayrak, ο Αντιπρόεδρος του ΑΚΡ Yasin Aktay,ο Τούρκος πρεσβευτής στην Ουάσιγκτον αλλά και σωρεία διεθνών επενδυτών.

Παραβρέθηκαν οι Διεθύνωντες Σύμβουλοι της Citi James C. Cowles,της Coxto Associates Jeff Enslin,της Lazard Ken Jacobs,της Blackstone Hamilton E. Jones,της Warburg Pincus Chip Kaye, της BBVA Jose Manuel Gonzalez-Paramo,της WL Ross and Co. Chairman Wilbur Ross, της UN Staff Pension Fund Chairman Carol Boykin, ένας διάσημος σκακιστής ο Magnus Carlsen και φυσικά ο εκπρόσωπος της οικογένειας Ρόθτσιλντ James Rothschild.

Να αναφέρουμε ότι η Lazard είναι αυτή που κανονίζει τις αναδιαρθρώσεις χρεών.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες τα κύρια θέματα συζήτησης ήταν το συριακό, οι σχέσεις Ρωσίας-Τουρκίας και το ενεργειακό καθώς  και η αξιολόγηση από τον  ο οίκο Moody’s που υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της Τουρκίας στην κατηγορία των «σκουπιδιών» κάτι που δημιούργησε πιέσεις στην Άγκυρα…