Αύριο η συνέχεια της δίκης για τη διαφορά Μ.Νεοφύτου εναντίον Δ.Χριστόφια

Αύριο Δευτέρα θα συνεχισθεί η  υπόθεση της αγωγής apokalypseis-sok-se-diki-mneofytou-dchristofiaπου κίνησε ο γνωστός εργολάδος και πρώην πρόεδρος της Ομόνοιας Μιλτιαδης Νεοφύτου εναντίον του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Δ.Χριστόφια, διεκδικώντας γύρω στα 22 εκατομμύρια ευρώ . Η δίκη ξεκινά στις 10 το πρωί και οι δικηγόροι του Δ.Χριστοφια αναμένεται να ανακρίνουν τον Μ.Νεοφύτου ενώ σε μεταγενέστερο στάδιο θα κληθεί να καταθέσει και ο πρώην Πρόεδρος.

Λακωνική ανακοίνωση ΑΚΕΛ

Απ’ αφορμη την κατάθεση του γνωστού εργολάβου Μιλτιάδη Νεοφύτου εναντίον του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας και πρώην Γ.Γ. του ΑΚΕΛ Δ.Χριστόφια το ΑΚΕΛ με μια λακωνική ανακοίνωση του αναφέρει τα πιο κάτω:

«Η διαφορά μεταξύ του Μιλτιάδη Νεοφύτου και του Δημήτρη Χριστόφια βρίσκεται ενώπιον του Δικαστηρίου Λευκωσίας. Όσοι «αγαπούν» το ΑΚΕΛ και την Αριστερά έσπευσαν να πάρουν θέση, αδιαφορώντας για τα πραγματικά γεγονότα και προκαταλαμβάνοντας τις εξελίξεις. Θεωρούμε ότι αυτή η στάση, χωρίς να ακουστούν οι θέσεις του Δημήτρη Χριστόφια και να εκδοθεί η απόφαση του Δικαστηρίου, είναι αχρείαστη και στοχεύει απλά και μόνο στη δημιουργία εντυπώσεων.
Δεν θα τους ακολουθήσουμε σ’ αυτό το δρόμο. Θυμίζουμε μόνο τη φράση του Ησίοδου: «Μηδενί δίκην δικάσεις πριν αμφοίν μύθον ακούσεις» (Μην δικάσεις προτού ακούσεις και τις δύο απόψεις).
Ορισμένοι, πριν ακουστούν όλες οι απόψεις κατέληξαν ήδη σε απόφαση.