Ο Λ. Σαββίδης επαναδιεκδικεί τη δημαρχία Στροβόλου

image735-1.aspxΤην ανεξάρτητη υποψηφιότητά του για το Δήμο Στροβόλου εξήγγειλε ο νυν Δήμαρχος Λάζαρος Σαββίδης, ο οποίος σε ανακοίνωση  του  αναφέρει πως η απόφασή του “θεμελιώνεται από τη θέληση, τη διάθεση και την αποφασιστικότητα μου να συνεχίσω να εργάζομαι αποκλειστικά με όλες μου τις δυνάμεις για το Δήμο και για όλους τους Στροβολιώτες, στη βάση της διαφάνειας, αντικειμενικότητας, αξιοκρατίας, ισονομίας, ισοπολιτείας και συνεργασίας, ώστε οι στόχοι που θέσαμε πριν πέντε χρόνια για την πόλη μας να ολοκληρωθούν”.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Σαββίδης αναφέρει ότι η πενταετία 2012-2016 ήταν και συνεχίζει να είναι η πιο δύσκολη για τις Αρχές Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προσθέτοντας πως παρά την οικονομική κρίση, “ο Δήμος μας με τη σωστή και νοικοκυρεμένη βραχυπρόθεσμη οικονομική πολιτική, αλλά και τους μακροπρόθεσμους στόχους, παραμένει σε πολύ καλή οικονομική κατάσταση και με τη ρευστότητα του να βρίσκεται σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα”

“Συνεχίζουμε να έχουμε ένα Δήμο που στέκεται όρθιος και ανταποκρίνεται πλήρως στις υποχρεώσεις του. Είμαι βέβαιος ότι με την επερχόμενη μεταρρύθμιση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ο Δήμος Στροβόλου θα εξέλθει ακόμα πιο δυνατός ώστε να προσφέρει ακόμα περισσότερες υπηρεσίες με χαμηλότερο κόστος και να υλοποιήσει νέα έργα, σκοπός της ύπαρξης κάθε Αρχής Τοπικής Αυτοδιοίκησης”, καταλήγει ο κ. Σαββίδης.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Λάζαρος Σαββίδης κέρδισε τις προηγούμενες εκλογές με τη στήριξη του ΔΗΣΥ ενώ  σήμερα δεν ε./ίναι ιδιαίτερα δημοφιλής από τους δημότες εξαιτίας των αποφάσεων  για διαμόρφωση λεωφόρων και οδών και για την ελλειπή προσφορά από τις υπηρεσίες καθαριότητας.