Ο ΔΗΣΥ αποφασίζει σύντομα για τις υποψηφιότητες στις δημοτικές εκλογές

Χθεσινή συνεδρίαση του Πολιτικού Γραφείου του Δημοκρατικού Συναγερμού, η οποία ακολούθησε διευρυμένες συσκέψεις του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος με αξιωματούχους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προέδρους των Τοπικών Επιτροπών των δημαρχούμενων περιοχών και τις Επαρχιακές Γραμματείες, ασχολήθηκε με τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Πολιτικό Γραφείο ενημερώθηκε για την κατάσταση των πραγμάτων σε κάθε δήμο, για τα δεδομένα και για το ενδιαφέρον που επιδεικνύεται για τη διεκδίκηση της δημαρχίας.

Σε επόμενη συνεδρίασή του εντός του Σεπτεμβρίου θα επανέλθει και θα πάρει αποφάσεις σχετικά με τις υποψηφιότητες που θα υποστηρίξει ο Δημοκρατικός Συναγερμός στους διάφορους δήμους.

Όσον αφορά ειδικά τους κατεχόμενους δήμους το Πολιτικό Γραφείο επιφυλάσσεται να λάβει υπόψη τα αποτελέσματα της σύσκεψης των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων που έχει συγκληθεί για τις 14 Σεπτεμβρίου μετά από πρωτοβουλία του προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού και τη δυνατότητα να υπάρξουν συναινετικές λύσεις γι’ αυτές τις δημαρχίες.