Nέες ανακατατάξεις απο το φθινόπωρο στη ΧΑΡΑΥΓΗ

Νέες ανακατατάξεις μεθοδεύονται απο τον φθινόπωρο του 2016 στην εφημερίδα ΧΑΡΑΥΓΗ.Ανκαι απο το Δεκέβρη του 2013 καθήκοντα αναπληρωτή αρχισυντάκτη ασκούσαν εκ περιτροπής οι πιο έμπειρες,αρχαιότερες,  και κατ’ ομολογίαν ικανότερες, Νίκη Κουλέρμου και Μαρία Παπαλαζάρου- Φράγκου, από το Σεπτέμβρη καθήκοντα αρχισυντάκτη αναλαμβάνει επισήμως ο Νεόφυτος Νεοφύτου.Βέβαια οι πιο πάνω συντάκτριες είχαν διορισθεί αναπληρώτριες αρχισυντάκτριες  του.. κανενός αρχισυντάκτη, καθότι η θέση χηρεύει εδώ και τρια χρόνια.Φαίνεται τώρα βρήκαν τον «άξιον» για τη θέση του αρχισυντάκτη αφού σύμφωνα με πληροφορίες μας, επαφές και προσεγγίσεις για να διορίσουν άτομο από άλλο Μ.Μ.Ε και εκτός ΧΑΡΑΥΓΗΣ έπεσαν στο κενό.

Πάντως στους διαδρόμους κυκλοφορεί και ένα ερώτημα:

Ποιός θα διορθώνει τα ρεπορτάζ και τα κείμενα των δημοσιογράφων και ποιοί θα διορθώνουν τα κείμενα του …«άξιου»;

Πέραν των ανακατατάξεων κυκλοφορούν και φήμες περι υψηλόμισθων των οποίων θα πρέπει να αποψιλωθούν οι μισθοί τους για να ελαφρυνθεί τάχατες ο προϋπολογισμός της εφημερίδας.Αυτή την καραμέλα περι «υψηλόμισθων» την πιπιλίζουν κατα καιρούς και για χρόνια οι «σύντροφοι» όταν θέλουν να κάνουν επιλεκτικές εκκαθαρίσεις.

Την ίδια ώρα που μεθοδεύονται τρόποι μείωσης μισθών στην κομματική εφημερίδα, ο ηγέτης της ΠΕΟ Πάμπης Κυρίτσης ζητά να επανέλθουν οι μισθοί και τα εισοδήματα των εργαζομένων που έχουν συρρικνωθεί τα τελευταία τρία χρόνια…Θου Κύριε φυλακείν το στόματι μου!

Χρησιμοποιούν τους εργοδοτουμένους τους για να «καθαρίσουν» την ακαταστασία που οι ίδιοι προκάλεσαν και όταν πλεον δεν τους έχουν ανάγκη , τους ρίχνουν σαν στιμένες λεμονόκουπες στον κάδο των ιμίshι μου «υψηλόμισθων».

Μαφάλντα

 

Τι έγινε η μελέτη της κας Πόλας Κυπριανίδη;

Παρεμπιπτόντως τι έγινε η περισπούδαστη μελέτη που έκανε η κα.Πόλα Κυπριανίδη (και για χρόνια  στενή συνεργάτιδα του κ.Βενιζέλου Ζανέττου στο οικονομικό γραφείο του κόμματος),για την βιωσιμότητα και αναβάθμιση των δύο Μ.Μ.Ε του κόμματος ΧΑΡΑΥΓΗΣ -ΑΣΤΡΑ; Εφαρμόζεται ή αραχνιάζει σε κάποια συρτάρια των μελών της ηγεσίας του ΑΚΕΛ;

Ηταν αναγκαία αυτή η μελέτη ή απλά μια πρόφαση και το colpo grosso για τις εκκαθαρίσεις που έγιναν;

Χουλκ

 

Ο αετός και ο σαλίγκαρος

Επειδή τώρα το καλοκαίρι ο κόσμος έχει κουραστεί και αρνείται να καταναλώνει την μασημένη τροφή που του σερβίρουν , σας προσφέρουμε ένα «αναψυκτικό» για αλλαγή.Μια ιστορία από το ζωϊκό βασίλειο που ισχύει και για το βασίλειο των ανθρώπων.

Μια φορά ο αετός και ο σαλίγκαρος έβαλαν στοίχημα ποιός θα βγει πρώτος στην κορυφή του Πύργου του Άιφελ.

-«Θα χάσεις φίλε μου –λέει στον σαλίγκαρο, ο περήφανος αετός- Εγώ με δυο τινάγματα των φτερούγων μου θα βρεθώ στην κορυφή.»

-«Μην είσαι τόσο σίγουρος» του απαντά ο σαλιάρης.Ας ξεκινήσουμε και θα δούμε.

Με δυό τινάγματα των φτερούγων του ο αετός βρέθηκε στην κορυφή , και έκπληκτος βλέπει τον σαλίγκαρο να τον περιμένει;

-Μας πώς βρέθηκες εδώ πρώτος; ρωτά  τον σαλίγκαρο ο αετός.

-«Ερποντας και λείχοντας φτάνεις πρώτος στην κορυφή φίλε μου »-απαντά με νόημα ο σαλίγκαρος.

Καλό καλοκαίρι και προσοχή να μην γλυστρήσετε σε νερά που κολυμπούν σαλίγκαροι.

Εμείς εδώ θα είμαστε να προσφέρουμε «αναψυκτικά» για να ξεφεύγετε από τον …καύσωνα.