Περί στρατοπέδων και άλλων δαιμονίων…

CNA_Fee375a0e424140bda934f87897dfc4b4Αρθρογράφος  στην Κυριακάτικη έκδοση της εφ.ΠΟΛΙΤΗΣ αναφερόμενος στη διαγραφή της Ανδρούλας Γκιούρωφ απο το ΑΚΕΛ γράφει μεταξύ άλλων πως «έτσι παθαίνουν όσοι αλλάζουν στρατόπεδα»

Συμφωνα με τη λογική του εν λόγω αρθρογράφου η Α.Γκιούρωφ υποστήριξε την υποψηφιότητα του Αντρου Κυπριανού ..στις εκλογές  για την ανάδειξη Γ.Γ. του ΑΚΕΛ.»

Ε, και; Τι σημαίνει αυτό; Οτι όποιος υποστηρίξει τον οποιονδήποτε  στον ουσιώδη χρόνο   σημαίνει ότι του προσφέρει εσαεί και λευκή επιταγή;

Είναι καμιά ιερή αγελάδα ο οποιοσδήποτε πολιτικός και δεν πρέπει να επιδέχεται καμιά κριτική;  Στα προσωποπαγή κόμματα μπορεί να είναι «θεμιτό» να υπάρχουν στρατόπεδα, ομάδες και φράξιες. .Σε ένα κόμμα όμως όπως το ΑΚΕΛ δεν πρέπει ή τουλάχιστον δεν επιτρέπεται να υπάρχουν τέτοια φαινόμενα. Για να τα γράφει όμως ο ΠΟΛΙΤΗΣ που έχει αππέσω ενημέρωση  από την γνωστή ομάδα της ηγεσίας του ΑΚΕΛ, κάτι ξέρει απο στρατόπεδα και φράξιες.

Αλλωστε μόνο τη γνωστή ομάδα του «ναι» στο σχέδιο Ανάν απο το 2004 υποστηρίζει.

Αχ.

Λύση θέλει ο λαός και όχι διχοτόμηση,,

«Τί είδους διχοτόμηση θέλουμε», διερωτάται με βαθυστόχαστο ύφος ο σύμβουλος έκδοσης της εφ.ΠΟΛΙΤΗΣ.

Κανενός είδους διχοτόμηση θα του απαντούσε  ο κάθε λογικά σκεπτόμενος πολίτης.Αλλά με τα μυαλά που κουβαλούν οι σε διατεταγμένη πολιτική των αμερικανοβρετανών «δώστε τα όλα στην Τουρτζιάν και ανεχθείται το ζυγό» τούτος ο τόπος χαίριν δεν θα δει.

Μαφάλντα

Τα παράπονα του Ακκιντζί

Ο κατοχικός ηγέτης  Μ.Ακκιντζί δεν χάνει ευκαιρία να κατηγορεί τους ε/κ για ρατσισμό και να ζητά την τιμωρία κάποιων θερμοκέφαλων που έρριξαν μια πέτρα σε τουρκοκύπριους.Καταδικαστέες βέβαια τέτοιες ενέργειες αλλά ο Μουσταφά δεν βλέπει γύρω του τα εγκλήματα πολέμου της Τουρκίας , το σφετερισμό των περιουσιών των ε/κ , τις μαζικές δολοφονίες αμάχων που έκανε ο κατοχικός στρατός και ενοχλείται από μια πέτρα;

Παρεμπιπτόντως όταν έγιναν οι αποκαλύψεις στην εφ.ΑΦΡΙΚΑ ότι εκατοντάδες ε/κ αιχμάλωτοι τάφηκαν ζωντανοί σε ομαδικούς τάφους προσβλήθηκε αίφνης από τον ιό της βουβαμάρας.

Μαφάλντα