ΑΚΕΛ: Συναγερμοποίησαν τα Δ.Σ.των ημικρατικών

ochi-stin-idiotikopoiisi-tis-aik-epanelave-o-ng-tou-akel«Στους καινούργιους διορισμούς οι κυβερνώντες έβαψαν τα Συμβούλια με έντονο γαλάζιο»,κατάγγειλε σήμερα το ΑΚΕΛ .Με γραπτή δήλωση του ο εκπρόσωπος   Τύπου του ΑΚΕΛ για τους διορισμούς στα Δ.Σ των Ημικρατικών Οργανισμών, ανέφερε ότι«προχώρησαν στην ενίσχυση της συναγερμοποίησης των Δ.Σ. των Ημικρατικών Οργανισμών, αγνόησαν την κοινωνία, αγνόησαν τις πραγματικές ανάγκες του τόπου».

Και πρόσθεσε:
«Τούτη τη φορά οι κυβερνώντες δεν τόλμησαν να μιλήσουν για «άριστους των αρίστων» στους διορισμούς των διοικητικών συμβουλίων των Ημικρατικών Οργανισμών. Έχουν εκτεθεί πολύ από το γεγονός ότι στην πορεία διορισμοί της κυβέρνησης αποδείχθηκαν ανεπαρκείς και λανθασμένοι.

Στους καινούργιους διορισμούς οι κυβερνώντες έβαψαν τα Συμβούλια με έντονο γαλάζιο. Προχώρησαν στην ενίσχυση της συναγερμοποίησης των Δ.Σ. των Ημικρατικών Οργανισμών. Αγνόησαν την κοινωνία, αγνόησαν τις πραγματικές ανάγκες του τόπου, αγνόησαν την αποστολή και το ρόλο των Ημικρατικών Οργανισμών και τα θυσίασαν στο βωμό των μικροκομματικών και μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων.

Ακόμα και σε Δ.Σ. Οργανισμών που εκ των πραγμάτων θα έπρεπε να υπάρχει συναίνεση, όπως είναι τα Κρατικά Πανεπιστήμια, οι κυβερνώντες επέλεξαν να κινηθούν σχεδόν μονοκομματικά.

Οι κυβερνώντες για ακόμα μια φορά προτίμησαν να εξυπηρετήσουν τις σκοπιμότητες του ΔΗΣΥ, αντί το δημόσιο συμφέρον.»