24χρονος έπεσε με αλεξίπτωτο σε χαράδρα στο Σταυροβούνι

Νεαρός 24 χρόνων από τη Λεμεσό τραυματίστηκε ελαφριά και νοσηλεύεται 821e9-base-jumpingπροληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όταν έπεσε με το αλεξίπτωτο του σε χαράδρα στο Σταυροβούνι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες αργά το απόγευμα λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Κοφίνου ότι υπήρχε πτώση και τραυματισμός αλεξιπτωτιστή στη περιοχή Σταυροβουνίου.

Στη περιοχή μετέβησαν αμέσως μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κοφίνου, της ΕΜΑΚ και ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, όπου εντόπισαν δύο άτομα ελληνοκύπριους ηλικίας 24 χρόνων από τη Λεμεσό.

Ο ένας από τους δύο νεαρούς επιχείρησε να πετάξει με αλεξίπτωτο πλαγιάς από πλαγιά στο Σταυροβούνι ωστόσο κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο νεαρός έπεσε με το αλεξίπτωτο του σε χαράδρα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Λόγω του άβατου της περιοχής χρειάστηκε η επέμβαση ελικοπτέρου της Εθνικής Φρουράς το οποίο παρέλαβε τον νεαρό και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Οι επί καθήκοντι ιατροί που εξέτασαν τον 24χρονο διαπίστωσαν ότι έφερε ελαφριές εκδορές την πλάτη και κρατήθηκε προληπτικά στο χειρουργικό θάλαμο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Η Αστυνομία παρέλαβε τον πτητικό εξοπλισμό του 24χρονου ενώ για το ατύχημα ενημερώθηκε και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αεροπορικών Ατυχημάτων ο οποίος αναμένεται να αναλάβει την διερεύνηση του ατυχήματο