Τοπικές βροχές και χαλάζι προβλέπει η ΜΥ

Τοπικές βροχές, πτωση της θερμοκρασίας  και χαλάζι προβλέπει για vroxiτο επόμενο τριήμερο η Μετερωρολογική Υπηρεσία.Σύμφωνα με το δελτίο καιρού, ασθενής χαµηλή πίεση και αστάθεια επηρεάζουν την περιοχή.

Το απόγευµα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή και καταιγίδα, στο εσωτερικό και στα ορεινά. Σε καταιγίδα δεν αποκλείεται να σηµειωθεί χαλάζι. Στα παράλια ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά τοπικά ισχυροί, 5 µποφόρ. Στα νότια και στα δυτικά όµως, θα πνέουν τοπικά µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, στα ανατολικά και βόρεια, αλλά µέχρι ταραγµένη στα υπόλοιπα παράλια.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κοντά στα παράλια θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Στο εσωτερικό δυνατό να σχηµατιστεί τοπική αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά µέχρι βόρειοι, αρχικά ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά αργότερα ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, στα δυτικά, λίγο ταραγµένη, στα βόρεια, ενώ στα νότια και ανατολικά θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 13 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 16 στα υπόλοιπα παράλια και στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ στα παράλια θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Τυχόν τοπική αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση θα διαλυθούν σύντοµα. Το µεσηµέρι και το απόγευµα όµως, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται θα δώσουν τοπικές βροχές και καταιγίδες, στο εσωτερικό, στα ορεινά αλλά πιθανόν και στα νότια και ανατολικά παράλια. Σε καταιγίδα ενδέχεται να πέσει χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν από το µεσηµέρι και µετά, κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ αλλά τοπικά ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, αλλά το πρωί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, στα ανατολικά και στα νότια. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή καταιγίδες, κυρίως το µεσηµέρι και το απόγευµα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται νωρίς το απόγευµα, στα ορεινά και στο εσωτερικό, πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει περαιτέρω άνοδο, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά.