Απάντηση ΑΚΕΛ σε κυβέρνηση και Συμμαχία Πολιτών

Οι πολίτες ξέρουν καλά ότι όση αξιοπιστία και αλήθεια είχαν τα δεσμεύομαι των κυβερνώντων, τόση είναι και η αλήθεια στην κριτική τους για την προηγούμενη Κυβέρνηση, ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Γιώργος Λουκαΐδης.akel

Απαντώντας στον Αναπληρωτή Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, ο κ. Λουκαΐδης είπε ότι ο κ. Βίκτωρας Παπαδόπουλος, «μη έχοντας τη δυνατότητα να υπερασπιστεί τα πεπραγμένα της Κυβέρνησης Αναστασιάδη- Συναγερμού, κατέφυγε στα ίδια, γνωστά ψέματα, ασκώντας ξανά αντιπολίτευση στην προηγούμενη Κυβέρνηση».

«Θα του απαντήσουμε εκ νέου με τους στίχους του Ντίνου Χριστιανόπουλου: `Ο κόσμος υποφέρει και πονά κι εσείς τα ίδια παραμύθια`» πρόσθεσε.

Απαντώντας, με ξεχωριστή δήλωσή του στη Συμμαχία Πολιτών, ο κ. Λουκαΐδης ανέφερε εξάλλου ότι δεν μας εκπλήσσει που η Συμμαχία Πολιτών θεωρεί ότι ΑΚΕΛ και Συναγερμός είναι το ίδιο.

«Είναι με αυτό το σκεπτικό που με την ποντιοπιλατική, παντός καιρού στάση τους, συνειδητά εξέλεξαν το Νίκο Αναστασιάδη Πρόεδρο της Δημοκρατίας» είπε.

Το ΑΚΕΛ δεν διέπραξε οποιασδήποτε μορφής εγκλήματα σε βάρος του τόπου και ούτε τιμά προδότες και εγκληματίες, είπε και πρόσθεσε ότι «όσοι εγκολπώθηκαν πρωτοκλασάτα στελέχη του ΕΟΚΑΒήτικου Δράσις- ΚΕΣ και των Νέων Οριζόντων, ας είναι περισσότερο προσεκτικοί όταν αναφέρονται στο ΑΚΕΛ».