Στις 24 ή 27 Μαίου η κατάθεση του Προέδρου στην υπόθεση Ερωτοκρίτου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης απέστειλε σήμερα επιστολή προς το συνήγορο υπεράσπισης του τέως Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα Ρίκκου Ερωτοκρίτου, Χρίστο Πουργουρίδη, ενημερώνοντας τον ότι δεν μπορεί να παρουσιαστεί την ερχόμενη Δευτέρα, 16 Μαΐου, ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας για να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης.newego_LARGE_t_1101_541773101-1024x681

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η κατάθεση του Προέδρου στην υπόθεση αναμένεται να γίνει κατά τις δύο νέες ημερομηνίες που όρισε σήμερα το Κακουργιοδικείο για συνέχιση της διαδικασίας, δηλαδή στις 24 και 27 Μαΐου, στις 9 το πρωί.

Σημειώνεται ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η λειτουργούς του Ποινικού Αρχείου της Νομικής Υπηρεσίας Μαρία Ρούσου είναι οι τελευταίοι μάρτυρες υπεράσπισης της πλευράς του Ρίκκου Ερωτοκρίτου, ενώ σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σήμερα ο κ. Πουργουρίδης στο Δικαστήριο, πρώτη θα καταθέσει η κα. Ρούσου και στη συνέχεια ο Πρόεδρος Αναστασιαδης.

Κατά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία ενώπιον του Κακουργιοδικείου κατάθεσε ο δικηγόρος από τη Λάρνακα Αντώνης Ανδρέου, ο οποίος εκπροσωπεί τη Ρωσίδα και τη μητέρα της στην υπόθεση της εταιρείας Providencia.