Πήγε να του διαβάσει τα Ταρώ …και τον συνέλαβε

Αστυνομικός μετέβη σήμερα ως «πελάτης» στο σπίτι 60χρονου ο οποίος «ρίχνει χαρτιά » c259f6d4fc3472d888b5f877fee7a73b_Mκαι διαβάζει τα μελλούμενα και τον συνέλαβε.Η Αστυνομία σύμφωνα με ανακοίνωση της ο 60χρονος συνελήφθη  για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση μαγγανείας.
Της σύλληψης του 60χρονου, προηγήθηκε επιχείρηση της Αστυνομίας, σε συγκεκριμένο υποστατικό, μετά από αξιολόγηση πληροφορίας για διεξαγωγή του αδικήματος της μαγγανείας.
Μέλος της Αστυνομίας, αφού επισκέφθηκε τον εν λόγω χώρο και συνάντησε τον 60χρονο, έδωσε σε αυτόν χρηματικό ποσό για να του διαβάσει τα «ΤΑΡΩ».
Αμέσως μετά, ο 60χρονος πληροφορήθηκε για το αδίκημα που διέπραξε (μαγγανεία) και συνελήφθη. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού, όπου του λήφθηκε κατάθεση και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.
Μετά από έρευνα που έγινε στο υποστατικό βάσει δικαστικού εντάλματος, παραλήφθηκαν ως τεκμήρια 22 τραπουλόχαρτα τύπου «ΤΑΡΩ», το χρηματικό ποσό των €50, μια δέσμη με 27 τραπουλόχαρτα τύπου «ΤΑΡΩ», μια χάρτινη αφίσα και ένα χάρτινο διαφημιστικό για χαρτομαντεία.