Το ΑΚΕΛ στηρίζει Ανδρέα Χρίστου και επικρίνει δηλώσεις Φαίδωνος για ΧΥΤΥ Κόσιης

Η Ε.Ε.ΑΚΕΛ Λεμεσού με ανακοίνωση της απ’ αφορμή δηλώσεις αξιωματούχων του ΔΗΣΥ για το ΧΥΤΥ Κόσιης επικρίνει δηλώσεις του δημάρχου Πάφου Φ.Φαίδωνος τονίζοντας det_Andreas_Christou450πως είναι απαράδεκτο να αφήνονται σκιέςεναντίον τυ δημάρχου Λεμεσού Ανδρέα Χρίστου.Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα πιο κάτω:
«Είναι φανερό ότι η ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού προσπαθεί με κάθε τρόπο να στρέψει τις τελευταίες μέρες τα φώτα της επικαιρότητας από το σκάνδαλο του ΧΥΤΥ Κόσιης όπου εμπλέκονται άτομα και στελέχη του δικού της χώρου, αλλού.

Σ’ αυτή της την προσπάθεια φαίνεται πως δεν έχει ενδοιασμό ν’ αφήνει σκιές μέσω του λαλίστατου Δημάρχου Πάφου και επίσης στελέχους του, Φαίδωνα Φαίδωνος, εναντίον του δημάρχου και συντρόφου μας, Αντρέα Χρίστου.

Καταδικάζουμε ανεπιφύλακτα την προσπάθεια αυτή του ΔΗΣΥ και του κ. Φαίδωνος που αρέσκεται στο ρόλο του «δημοσίου κατήγορου» πιστεύοντας έτσι ότι μπορούν να πλήξουν το ΑΚΕΛ και την Αριστερά.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας προς το σύντροφο Αντρέα Χρίστου του οποίου την τιμιότητα, ανιδιοτέλεια και προσήλωση του σε αρχές και αξίες, δεν μπορεί κανένας να αμφισβητήσει.

Η ανιδιοτελής προσφορά του προς το λαό κι ιδίως προς την πόλη μας όλα αυτά τα χρόνια αποτελούν την καλύτερη απάντηση προς τους συκοφάντες» καταλήγει η ανακοίνωση.