Η Ελένη Θεοχάρους απαντά στον Στ.Ζένιο

Αάντηση στις κατηγορίες που διατυπώνει εναντίον της έδωσε σήμερα η ευρωβουλευτής Ελένη Θεοχάρης στον πρώην πρύτανη του Πανεπιστημίου Κύπρου Σταύρο Ζενιο. Αναφέρει συγεκριμένα:1964_53048ba79a711

«Κατ’ επανάληψη δέχομαι τις επιθέσεις του κυρίου Σταύρου Ζένιου και τις αγνοώ. Σήμερα υποχρεούμαι να απαντήσω αλλά δεσμεύομαι ότι δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά με τις εμμονές του.
Λοιπόν, όσο και να θέλει να μειώσει την δράση μου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, δεν μπορεί, διότι υπάρχουν τα ψηφίσματα, οι διακηρύξεις, τα αποτελέσματα των επισκέψεων ξένων ευρωβουλευτών στην Κύπρο, τα 200 εκατ., έκτακτη βοήθεια από το περιθώριο του προϋπολογισμού, το 85% στα ευρωπαϊκά προγράμματα, και πολλά πολλά άλλα που φέρουν την σφραγίδα μου και για τα οποία με συνεχάρη και ο πρόεδρος Αναστασιάδης.
Το ότι έφυγα από τον Συναγερμό γιατί δεν έγινα επίτροπος, συνιστά ύβριν για την κοινή λογική. Κρίμα που προέρχεται από ένα πνευματικό άνθρωπο. Πάντως τον συγχαίρω για την απόφαση του να μην «εκτεθεί» ως υποψήφιος του Συναγερμού.»