Το ΑΚΕΛ απαντά στον πρόεδρο του ΔΗΣΥ

Το ΑΚΕΛ ανταπάντησε στις κατηγορίες του προέδρου του ΔΗΣΥ λέγοντας πως αντι να νουθετεί το ΑΚΕΛ καλά κάνει να ξανασκεφτεί τις πολιτικές επιλογές του. Σε δήλωση του το μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ, Βουλευτής Άριστος Δαμιανού, αναφέρει:ΑΚΕΛ Γραφεία

«Κατανοούμε πλήρως τη δυσφορία του Πρόεδρου του Συναγερμού. Η Κοινοβουλευτική του Ομάδα κατά τα τελευταία 3 χρόνια είναι ο φορέας και το εργαλείο εφαρμογής μνημονιακών πολιτικών λιτότητας. Συνάμα είναι ο φορέας χείριστων παραδειγμάτων πολιτικής συμπεριφοράς την ώρα που η απαξίωση κτυπά επικίνδυνα την πόρτα του πολιτικού συστήματος.

Παρά να νουθετεί το ΑΚΕΛ λοιπόν είναι καλά να ξανασκεφτεί τις πολιτικές του επιλογές. Παρά να αναλώνεται σε μια προσπάθεια δημιουργίας και εκτόξευσης νέων προεκλογικών πυροτεχνημάτων, όπως δυστυχώς ανησυχούμε ότι θα εξελιχθεί η εξαγγελία για εφαρμογή της μείωσης της στρατιωτικής θητείας, ας επικεντρωθούν στα σοβαρά προβλήματα της κοινωνίας, τα οποία έχουν πολλαπλασιάσει με τις δικές τους μνημονιακές και αντιλαϊκές πολιτικές.

Παρά τη δυσφορία του κ. Νεοφύτου, θα αποτολμήσουμε ακόμα μια νουθεσία. Να σταματήσουν να λένε ψέματα στο λαό όποτε έχουμε εκλογές και όποτε οι πολιτικές τους οδηγούν σε αδιέξοδα την κοινωνία. Το έπραξαν με τα ενεργά ηφαίστεια, το έπραξαν με τους S300 που ακόμα θα τους δούμε, το έπραξαν με τα “δεσμεύομαι” του κ. Αναστασιάδη και τα μεγάλα “όχι” στις ιδιωτικοποιήσεις και τα κουρέματα, το πράττουν και σήμερα.

Ας πάψουν να παίζουν με τη νοημοσύνη και τις ζωές των πολιτών» κατεληξε.