Πέθανε ο Επ.Γραμματέας ΔΗΣΥ Πάφου

Πέθανε νικημένος από την επάρατη ασθένεια σε ηλικία 52 χρόνων ο Επαρχιακός Γραμματέας του ΔΗΣΥ Πάφου Γιαννάκης Λαζάρου.Ο Δημοκρατικός Συναγερμός Πάφου , εκφράζει την βαθύτατη του θλίψη για τον πρόωρο χαμό του Επαρχιακού Γραμματέα και αναφέρει οτι  σε έκτακτη συνεδρίαση της Ε.Ε αποφάσισε ομόφωνα τα ακόλουθα:lazaroy
1.Κύρηξη τριήμερου πένθους κατά το οποίο οι σημαίες στα Επαρχιακά Γραφεία του κόμματος κυματίζουν μεσίστιες.Η αίθουσα συνεδριάσεων των Επαρχιακών γραφείων του ΔΗΣΥ θα ονομαστεί σε <<ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΛΑΖΑΡΟΥ>> ,ενώ θα αναρτηθεί φωτογραφία του εκλιπόντος σε περίοπτο σημείο της αίθουσας.Σύσσωμη η Επαρχιακή Γραμματεία ΔΗΣΥ Πάφου θα παραστεί στην κηδεία.
Η επόμενη εκδήλωση του Δημοκρατικού Συναγερμού Πάφου θα είναι αφιερωμένη εις μνήμη Γιαννάκη Λαζάρου. Τα μέλη της Επαρχιακής Γραμματείας προσέφεραν χρηματικό ποσό για φιλανθρωπικούς σκοπούς εις μνήμη Γιαννάκη Λαζάρου.
.Τα έξοδα της κηδείας θα αναληφθούν από τον Δημοκρατικό Συναγερμό.
Η κηδεία του Γιαννάκη Λαζάρου θα τελεστεί την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου στις 13΄00 από τον ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην κοινότητα Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς.

Το  ΑΚΕΛ Πάφου με ανακοίνωση του εκφράζει βαθειά θλίψη για το θάνατο του Γιαννάκη Λαζάρουκαι αναφέρει ότι :« Το πολιτικό του ήθος, η συνέπεια του και η επιμονή του στο διάλογο μακριά από ακρότητες, ήταν στοιχεία που τον χαρακτήριζαν.Τελος η Επαρχιακή Επιτροπή του ΑΚΕΛ Πάφου, εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του μ. Γιαννάκη Λαζάρου.