Αντιδράσεις από την διαφανή μπλούζα της συζύγου Αναστασιάδη

Αντιδράσεις και ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει η εμφάνιση της συζύγου του Κύπριου προέδρου Νίκου Αναστασιάδη, Άντρη, στη δεξίωση που παρέθεσε στη Νέα Υόρκη ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα στο πλαίσιο της 69ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Αντρη 0μπάμα.Στη φωτογραφία που ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Facebook, ο Κύπριος πρόεδρος, εικονίζεται το ζεύγος των Ομπάμα μαζί με τον πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη και τη σύζυγό του. Αυτό που προκάλεσε όμως τις αντίδραση των χρηστών ήταν η διάφανη, δαντελένια μπλούζα της κυρίας Άντρη Αναστασιάδη.

Κάποιοι χρήστες, τόσο Κύπριοι όσο και ξένοι, σχολίασαν αρνητικά την εμφάνισή της: «Όλα τα λεφτά η …see through μπλούζα!», «Καλά η δική μας κυρία Προέδρου φόρεσε τα διάφανα να πάει στον Ομπάμα; Ένα ωραίο ταγιέρ θα ήταν πιο εκλεπτυσμένο και αριστοκρατικό», «Γιατί να μην προσέξουμε την see through μπλούζα ?? Δεν αρμόζει ούτε στην ηλικία της , ούτε σαν Πρώτη Κυρία !! Ολοι την προσέξατε …………..!!!!», «Τι σκεφτόταν η σύζυγος Αναστασιάδη όταν φόρεσε αυτά τα ρούχα; Μία see through μπλούζα για ένα τόσο σημαντικό meeting; Δεν μιλάμε για το Χόλιγουντ και δεν είναι η Κλόντια Σίφερ. Ντροπή», «Ουάου!!! Τι φοράει; Τι σκεφτόταν; Δε θα έπρεπε ποτέ να φορέσει ένα τέτοιο μπλουζάκι… τουλάχιστον όχι σε μια φωτογραφία με τον Ομπάμα και την κομψή σύζυγό του!».

Άλλοι χρήστες, ωστόσο, έσπευσαν να υπερασπιστούν την κυρία Άντρη Αναστασιάδη. 
«Η Άντρη Αναστασιάδη είναι κυρία δεν χρειάζεται συστάσεις!!! Εμείς το ψάξαμε το θέμα και η αλήθεια πίσω από την περιβόητη φωτογραφία δεν είναι ακριβώς αυτή. Η συγκεκριμένη μπλούζα από κοντά δεν μοιάζει καθόλου διάφανη και το πιο πιθανόν ο φωτισμός και τα φλας να ξεγέλασαν την Άντρη Αναστασιάδη, που μάλλον κομψή παρά ”υπερβολική” θα χαρακτηρίζαμε την επιλογή της. Δυστυχώς, η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας δεν προέβλεψε τον έντονο φωτισμό και τα φλας από τις κάμερες που την πρόδωσαν, κάνοντας την εμφάνισή της να δείχνει αποκαλυπτική, αφού στην πραγματικότητα δεν ήταν αυτό το look που επέλεξε να υιοθετήσει μπροστά στον Πρόεδρο τον ΗΠΑ»,