ΔΗΚΟ προς Γ.Γ.ΑΚΕΛ:«Γιατί το Κυπριακό δεν λύθηκε επί προεδρίας Δημήτρη Χριστόφια…»

Επίθεση εναντίον του Γ.Γ. του ΑΚΕΛ εξαπέλυσε σήμερα το ΔΗΚΟ επικρίνοντας τον Αντρο Κυπριανού για δηλώσεις του στο ΣΙΓΜΑ εναντιον του Τ.Παπαδόπουλου.

Η εκπρόσωπος Τύππου του ΔΗΚΟ κα.Χριστιάνα  Ερωτοκρίτου ανεφερε christiana-erotokritou-dhko2-300x187συγκεκριμένα:«Δυστυχώς, ο κ. Άντρος Κυπριανού για πολλοστή φορά επέλεξε να επιτεθεί στον αείμνηστο Τάσσο Παπαδόπουλο – κατηγορώντας τον για μαξιμαλιστικές αξιώσεις – και εμφανίστηκε στο δελτίο ειδήσεων του ΣΙΓΜΑ ως φανατικός υποστηρικτής του Προέδρου Αναστασιάδη αλλά και ως συνήγορος των κ. Ταλάτ και Ακιντζί.
Είναι προφανές ότι για τον κ. Άντρο Κυπριανού η διεκδίκηση των αυτονόητων δικαιωμάτων του Κυπριακού Ελληνισμού είναι «μαξιμαλιστική» θέση. Δηλαδή, είναι ξεκάθαρο για τον κ. Κυπριανού, ότι ευθύνονται οι Ελληνοκύπριοι, αντί η Τουρκία, για τη μη λύση του κυπριακού. Με τέτοια θεώρηση, η οποία απενεχοποιεί πλήρως την Τουρκία, είναι πραγματικά αδύνατον να υπάρξει γόνιμος διάλογος ή έστω γόνιμη αντιπαράθεση, με τον κ. Άντρο Κυπριανού.
Όμως, υποβάλλουμε στον κ. Άντρο Κυπριανού ένα πολύ απλό ερώτημα:
Γιατί το Κυπριακό δεν λύθηκε επί προεδρίας Δημήτρη Χριστόφια-Άντρου Κυπριανού; Είχαν και οι ίδιοι μαξιμαλιστικές θέσεις; Ή μήπως προτεραιότητα τους ήταν η καταστροφή της κυπριακής οικονομίας και ενός ηλεκτροπαραγωγού σταθμού;»