Μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες η μετάβαση στο Τρόοδος

Λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στις ορεινές περιοχές, όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς, ανακοίνωσε σήμερα η Αστυνομία.

ÌïíáäéêÝò, ìáãåõôéêÝò åéêüíåò áðü ôï ÷éïíéóìÝíï Ôñüïäïò áðüëáõóáí ìéêñïß êáé ìåãÜëïé êáé áõôü ôï Óáââáôïêýñéáêï , 11 Ìáñôßïõ 2012.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμα ότι ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες, είναι και οι δρόμοι:
Πλατανιών – Καρβουνά
Καλοπαναγιώτη – Πεδουλά
Κάμπου – Κύκκου
Κύκκου – Σταυρού της Ψώκας
Καλοπαναγιώτη – Γερακιών – Κύκκου
Ορκόντα – Κάμπου
Κάτω Πύργου – Παχυάμμου
Προδρόμου – Πλατρών
Προδρόμου – Λεμύθου
Πεδουλά – Κύκκου
Κάμπου – Κάτω Πύργου
Πεδουλά – Προδρόμου
Πεδουλά – Pinewood – Κακοπετριάς
Καπουρά – Κανναβιών

Η Αστυνομία προτρέπει τους οδηγούς να είναι πάντα ιδιαίτερα προσεχτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα (εφόσον χρειάζεται).

Επίσης, καλούνται όσοι προτίθενται να μεταβούν στις ορεινές περιοχές, για αποφυγή δικής τους ταλαιπωρίας, πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους, να ενημερώνονται από τις αστυνομικές ανακοινώσεις για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο. Το κοινό μπορεί να βρίσκει όλες τις τελευταίες πληροφορίες στο application της Αστυνομίας, στην κατηγορία «Οδικό Δίκτυο».