Κατεχόμενα :Μαχαίρωσαν Ρωσίδα και την πέταξαν στο δάσος Αγ.Αμβροσίου

«Πρόκειται για ένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα που συνέβησαν στα κατεχόμενα» και όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα Κίπρις Ποστασί, το άγρια δολοφονημένο άψυχο σώμα γυναίκας που εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι σε δασώδη περιοχή κοντά στον Άγιο Αμβρόσιο, φαίνεται ότι ανήκει στην Ολέσια Κουπριγιάνιοβα, γεννημένη στις 6 Δεκεμβρίου το 1983 στη Ρωσία.

Ôï Ýñãï ìåôáöïñÜò íåñïý áðü ôçí Ôïõñêßá óôá êáôå÷üìåíá. ÓùëÞíåò ðáíôïý ãéá ôçí ìåôáöïñÜ ôïõ íåñïý áðü ôï öñÜãìá óôçí êáôå÷üìåíç Ëåõêùóßá.ÊÕÐÅ/ÊÁÔÉÁ ×ÑÉÓÔÏÄÏÕËÏÕ

Η 32χρονη δολοφονήθηκε με δέκα μαχαιριές στις 6 ή 7 Δεκεμβρίου. Τα στοιχεία δείχνουν ότι δράστης ήταν ο σύζυγός της, το όνομα του οποίου δεν αναφέρεται, ο οποίος την σκότωσε στο σπίτι τους σε χωριό κοντά στην Ακανθού και μετά την τύλιξε γυμνή σε ένα κίτρινο σεντόνι, την τοποθέτησε σε μια πλαστική σακούλα και την πέταξε σε κοντινό δάσος όπου και εντοπίστηκε κατά λάθος από δύο άνδρες που πήγαν να κόψουν εκεί ξύλα.

Σύμφωνα με την Κίπρις ποστασί, η “αστυνομία” σε έρευνα που έκανε στο σπίτι της άτυχης γυναίκας βρήκε αίμα. Ο σύζυγος της 32χρονης έφυγε από το ψευδοκράτος στις 7 Δεκεμβρίου. Ταυτόχρονα όμως, προστίθεται, η “αστυνομία” δεν αγνοεί την πιθανότητα το έγκλημα να διαπράχθηκε είτε από το σύζυγο είτε από άλλον ή άλλους. Η αυτοψία στην σορό της πρόκειται να γίνει σήμερα. Τρεις με τέσσερις από τις μαχαιριές, προστίθεται, ήταν πολύ βαθιές.

Η Αφρίκα στο σχόλιό της σήμερα γράφει ότι πρόκειται για έγκλημα που “σου σηκώνεται η τρίχα”, σημειώνοντας ότι κάποτε τα εγκλήματα τέτοιου είδους ήταν σπάνια, ενώ σήμερα έχουν αυξηθεί και σε κάνουν να διερωτάσαι “που πηγαίνουμε”.

Η Χαλκίν Σεσί επισημαίνει το γεγονός ότι δεν υπήρξε καταγγελία για ελλείπον πρόσωπο αυτές τις ημέρες και παρατηρεί ότι πρόκειται για το τρίτο έγκλημα μέσα σε ένα μήνα στα κατεχόμενα πράγμα που προκαλεί θυμό στον κόσμο. Προηγήθηκε η δολοφονία ενός φοιτητή στην Αμμόχωστο και πάλι με μαχαίρι από τον συγκάτοικο του και η αδελφοκτονία κοντά στην Λευκωσία.