Πέθανε ο αδελφός του Κυβ.Εκπροσώπου Σάββας Χριστοδουλίδης

Πέθανε σε ηλικία  52 ετώνο αδελφός του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Σάββς Χριστοδουλίδης . Ο θάνατος του εκλιπόντος ήταν απρόσμενος, γεγονός που συγκλόνισε την οικογένεια του. Ο Σάββας διέμενε μόνιμα στις ΗΠΑ.09b6860-400x300

Συγκλονισμό και θλίψη εκφράζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, για τον αδόκητο θάνατο του Σάββα Χριστοδουλίδη, αδελφού του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Νίκου Χριστοδουλίδη.

Σε γραπτή του δήλωση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρει ότι “έχω συγκλονιστεί στο άκουσμα της είδησης του αδόκητου θανάτου του Σάββα Χριστοδουλίδη, αδελφού του Κυβερνητικού Εκπροσώπου και στενού μου συνεργάτη Νίκου Χριστοδουλίδη, στις ΗΠΑ όπου διέμενε μόνιμα”.

“Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου τόσο προς την οικογένεια του εκλιπόντος όσο και προς την οικογένεια του Νίκου Χριστοδουλίδη”, καταλήγει η γραπτή δήλωση του Προέδρου Αναστασιάδη.

Τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Νίκο Χριστοδουλίδη για την αναπάντεχη απώλεια του αγαπημένου του αδερφού, εκφράζει με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter και ο Πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου.