Συνελήφθη ο δάσκαλος που καταγγέλθηκε ότι χειροδίκησε εναντίον 10χρονου μαθητή

Σύμφωνα με καταγγελίες τον έβαλε σε μια αποθήκη και τον κτυπούσε

Υπόθεση ξυλοδαρμού μαθητή ηλικίας 10 χρόνων από δάσκαλο Τέχνης, διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου και αργά χθες το βράδυ η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 40χρονου εκπαιδευτικού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το απόγευμα ο μαθητήςkataggelia-sok-gia-kakopoiisi-mathiti-apo-daskala.w_l μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση στο Παραλίμνι συνοδευόμενος από τον πατέρα του και κατάγγειλε ότι νωρίτερα, δάσκαλος στο ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο στο Δήμο Σωτήρας, χειροδίκησε πάνω στο 10χρονο.

Ο 10χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε μώλωπες στο πρόσωπο και την πλάτη.

Η Αστυνομία έλαβε κατάθεση για το περιστατικό από τον μαθητή και αργά χθες το βράδυ δυνάμει δικαστικού εντάλματος συνελήφθη ένας δάσκαλος ηλικίας 40 χρόνων.

Σύμφωνα με πληροφοριες από το σχολείο, ο μαθητής βρισκόταν σε άλλη τάξη όταν  ο δάσκαλος εμφανίστηκε και  του ζήτησε να βγει έξω για να τον βοηθήσει.Ο μαθητης υπάκουσε και ο δάσκαλος τον έβαλε μέσα σε μια αποθήκη και τον κτυπούσε, είπαν άτομα του σχολείου που είδαν ή άκουσαν για  το περιστατικό .

Σήμερα ο 40χρονος έδωσε κατάθεση στην Αστυνομία δίνοντας τη δική του εκδοχή στα όσα υποστήριξε εναντίον του ο μαθητής και αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.