ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

 

Η πρώτη κυρία και ο Σάκηηηηςςς!

SAKIS-sakis-rouvas-3156087-379-500

Τελικά το μάθαμε κι αυτό. Οτι ήταν υπό την αιγίδα της πρώτης κυρίας η σκανδαλώδης συναυλία του Σάκη Ρουβά που διοργάνωσε ο Βέργας με την συνεργάτιδά του και τον άντρα της.   Η Αντρη ήταν το κερασάκι στην τούρτα! Μόνο που δεν αντιληφθήκαμε η υψηλή προστασία της συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας   σε τί συνίστατο. Μήπως   είναι κι αυτή Ρουβίτσα και ήθελε τόσο πολύ να δει τον τραγουδιστή από κοντά και να του φωνάξει Σάκηηηηηηη!!! Ή μήπως η εμπλοκή της εξαντλήθηκε στις φωτογραφήσεις και την προβολή της στις κοσμικές στήλες;

Καμιά ουσιαστική παρέμβαση ή καθήκον δεν ανέλαβε η κυρία Ανασστασιάδου πριν και μετά την συναυλία;   Δέχθηκε δηλαδή να παίξει το ρόλο της γλάστρας, και εκεί εξαντλήθηκε η συμμετοχή της; Τουλάχιστον δεν ενδιαφέρθηκε –οπως θα αναμέναμε- να μάθει τί έγιναν οι εισπράξεις και να αναλάμβανε πρωτοβουλία να παραδώσει η ίδια την επιταγή στα κοινωνικά παντοπωλεία;Δεν πήρε ποτέ τηλέφωνο να ρωτήσει αν δόθηκαν τα χρήματα στους άπορους για τους οποίους προορίζονταν;

Ζητάμε πολλά δεν είναι;

Λεο

Μήν του κάνετε έτσι!

Όχι ρε παιδιά. Λυπηθείτε τον, εν κρίμαν μην του κάνετε έτσι! Επειδή δηλαδή ο άνθρωπος έδινε συμβουλές και του έβαλαν κρυφά στο λογαριασμό του ένα εκατομμύριο ευρώ και ξέχασε να το δηλώσει στο Φόρο, όπως κάνει η μισή Κύπρος, να του στερήσουμε το χειροκρότημα στη γη που τον γέννησε; Ενας επιφανής συμπολίτης μας που από κλητήρας, έγινε δάσκαλος και μετά   γενικός διευθυντής στο δημόσιο και ακολούθως πέρασε από τα σημαντικότερα Υπουργεία ως επικεφαλής, για να καταλήξει Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας , δεν έχει το δικαίωμα να πεί τον πανηγυρικό της ημέρας σε μια εκδήλωση για την 28η Οκτωβρίου στο χωριό του το Αυγόρου; Επιμένετε δηλαδή να του στερήσουμε τη χαρά να μας αναπτερώσει το πατριωτικό μας ηθικό μια προσωπικότητα που πρόσφερε περισσότερα στον τόπο μας απ ότι πήρε και παίρνει ( δεν εξακριβώσαμε τον αριθμό των συντάξεών του ακόμα)και που ήταν έτοιμος να θυσιάσει τη ζωή του στον αγώνα της ΕΟΚΑ κι όμως από τύχη επιβίωσε;

Εκανε δηλαδή κι αυτός ένα λαθάκι και να του το βγάλουμε από τη μύτη; Δείξτε λίγη μεγαλοψυχία!

Οι Αυγορίτες του ΘΟΙ τον έχουν τιμή τους και καμάρι τους και εσείς λέτε ότι θέλετε!

Λεν.

 

Εχει ισχυρό ατού!

Η μια εκ των δύο αεροπορικών εταιρειών που παρουσιάστηκε ως ενδιαφερόμενος επενδυτής και λέγεται ότι θα της μεταβιβαστεί το όνομα και το έμβλημα των Κυπριακών Αερογραμμών, καθότι τίποτα άλλο δεν διασφαλίζεται τελικά- έχει ένα ισχυρό ατού. Την εταιρεία αυτή αντιπροσωπεύει στην Κύπρο το γραφείο του νυν Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη. Ο πρόεδρος της εταιρείας αυτής με μεγάλη ευκολία βλέπει τον Νίκαρο, συζητούν σε ειδικές συσκέψεις για το τί μέλλει γενέσθαι, ενώ η πόρτα του Προεδρικού είναι πάντοτε ανοιχτή για τον εν λόγω κύριο.

Η άλλη εταιρεία που αναφέρεται είναι η αδυναμία του Φούλη.Μέχρι και τον διευθύνοντα σύμβουλό της μερίμνησε να παρουσιάσει στη Βουλή, δίνοντας του , θυμάστε, το δικαίωμα να κατακεραυνώσει τις Κυπριακές Αερογραμμές!

Ο κ. Αναστασιάδης βεβαίως είναι αφοσιωμένος στα προεδρικά του καθήκοντα και δεν έχει καμιά σχέση με το δικηγορικό του γραφείο. Είναι όλα τόσο προβλεπά και αναμενόμενα.  Έχουμε επικίνδυνα συνηθίσει.

Μαρ.

Δεν διασφάλισαν τίποτα

Τα έκαναν θάλασσα με τις διαπραγματεύσεις για εξεύρεση στρατηγικού επενδυτή στις Κυπριακές Αερογραμμές. Δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν τίποτα από τους επίδοξους επενδυτές- ούτε μια ελάχιστη δέσμευση- και φαίνεται πως η μοίρα της εταιρείας είναι ήδη προδιαγεγραμμένη. Το προσωπικό αφέθηκε τελείως ξεκρέμαστο και δεν έγινε κατορθωτό να συμπεριληφθεί καμιά προστατευτική πρόνοια έναντί του από τις δύο εταιρείες που προκρίθηκαν. Το προσωπικό τους μάρανε!cyprusairways_607_455_577_324

Βεβαίως οι Βρυξέλλες παρακολουθούν τα τεκταινόμενα και η αναμενόμενη απόφασή τους θα πέσει σαν κεραυνός και θα κάψει τελικά εκείνους που δεν πρέπει.

Λεο

 

Η σιωπή είναι χρυσός!

Κάποτε η σιωπή είναι χρυσός. Και όσο πιο γρήγορα τον περιμαζέψουν εκείνο τον αυτάρεσκο κύριο, που ευχαριστιέται να περιφέρεται από κανάλι σε κανάλι και να βγάζει τα απωθημένα του σεργιάνι με τον πιο γραφικό τρόπο , τόσο το καλύτερο. Του πέταξαν την μπανανόφλουδα και την πάτησε. Του έβαλαν το νερό στα αυλάκι κι αυτός ακολούθησε το ρέμα. Κατάντησε σκέτη καρικατούρα! Τέτοια αφορμή για σχόλια τα αναζητούσαν στον ουρανό και τα βρήκαν στη γη τα ΜΜΕ. Θα έχουν τροφή να ειρωνεύονται και να χλευάζουν για πολύ, πολύ καιρό. Και στις εφημερίδες και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Λεο

Αχ αυτά τα καύσιμα!epafes-me-tis-synechnies-tou-dimosiou-archizei-o-ypoik-th

Από τον περασμένο Ιούνιο μέχρι σήμερα οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου έχουν υποχωρήσει κατά 25%, σύμφωνα με τον Υπουργό Οικονομικών του Κουβέϊτ (όχι με τον δικό μας)! Λαμβάνοντας υπόψη αυτό το δεδομένο ο εν λόγω αξιωματούχος ήγειρε θέμα στη χώρα του να προωθηθούν οικονομικές μεταρρυθμίσεις   προς αντιμετώπιση αυτής της εκτεταμένης μείωσης που επηρεάζει τα έσοδα στον κρατικό προύπολογισμό. Εμείς εδώ στην Κύπρο αγρόν ηγοράσαμεν! Δεν καταλαβαίνουμε Χριστό. Η ζωή συνεχίζεται με τις τιμές των καυσίμων να διατηρούνται στα ύψη και να υποχωρούν με το χιλιοστόμετρο απλώς για να μας κοροϊδέύουν,όταν διαμαρτυρόμαστε, την ίδια ώρα που οι εταιρείες κάνουν τα παλλούκια τους χρυσά.

Κατά τα άλλα θα επιδιώξουμε οικονομική ανάπτυξη και ευημερία του ταλαίπωρου Κύπριου. Ο κ. Λακκοτρύπης μαζί με το Χάρη. Μεριμνούν για το καλό μας.

(Εδώ κλαίμε).

Ριχ.