ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

 

Ανοίγουν πόρτες στις πολυεθνικές και μετά

χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για να αποκοιμίσουν τον κόσμο

 

Με το δεξί χέρι ανοίγουν πόρτες στα ολιγοπώλια  και στις πολυεθνικές και με το αριστερό ρίχνουν σκόνη στα μάτια του απλού κοσμάκι  επιχειρώντας να τον αποκοιμίσουν κανονικά. Αυτή την εικόνα εμφάνισε τις τελευταίες μέρες   η ηγεσια του ΔΗΣΥ  με τον  Προέδρο του Αβέρωφ Νεοφύτου να σέρνει πρώτος το χορό . Μεθόδευσαν μέσω του ελεγχόμενου συναγερμικού δημάρχου τους στην Αραδίππου να εγκριθούν  από το Δημοτικό Συμβούλιο  κατά πλειοψηφία οι άδειες οικοδομής στις εταιρείες Halliburton και Schlumberger, για τα υποστατικά που κατασκευάζονται

halliburton-445x300

στην περιοχή Κρασά στην Αραδίππου, όπου και θα  λειτουργήσουν εργοτάξια τα οποία  θα υποστηρίζουν τις εργασίες των γεωτρήσεων στην κυπριακή ΑΟΖ ενω  τις προηγούμενες βδομάδες  ζητούσαν  αναβολή στην ψήφιση της πρότασης νόμου στη Βουλή «για την υποχρέωση διενέργειας μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων από ορισμένα έργα».

Η Βουλή τοποθετήθηκε κατόπιν εορτής .Και αυτό επειδή  φρόντισαν έγκαιρα κάτω από τη μύτη της Βουλής  τα αρμόδια υπουργεία  να εγκρίνουν της άδειες πολεοδομίας.

Γκ.

`«Αν ήμουν εκτελεστικός διευθυντής της Halliburton…»

Αβέρωφ_Νεοφύτου-ΜΚΟ«Αν ήμουν εκτελεστικός διευθυντής  της Halliburton θα πήγαινα στο διπλανό Λίβανο, να επενδύσω” είπε με στόμφο κατα τη συζήτηση της  επίμαχης πρότασης νόμου  «για την υποχρέωση διενέργειας μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων από ορισμένα έργα».Επεξηγώντας την ψήφο του κόμματος του είπε ότι “θα τηρήσουμε αποχή γιατί δεν μπορούμε να αλλάζουμε τους όρους στη μέση του παιγνιδιού».(αχά )

Αν ήσουν διευθυντής της Halliburton σίγουρα θα έτρεχες και στα δικαστήρια  για να πληρώσεις μερικά δίς ως αποζημειώσεις για τις ζημιές που έκανε η εν λόγω εταιρεία στον κόλπο του Μεξικού.Ελα όμως που είσαι από την Αργάκαν και δεν έμαθες ακόμα πως η δουλικότητα και οι αρχοντοχωριατισμοί πληρώνονται ακριβά.

Και οι Λαρνακείς  θα πληρώσουν το τίμημα  από την εγκατάσταη τοξικών και χημικών ουσιών  στην περιοχή τους. Και ευλόγως εκφράζουν υποψίες για διαπλοκή και στημένα παιγνίδια.

Αχ.

 

Ο κροκοδειλάκιαςmichalis-giorgallas-stis-meres-mas-i-patrida-egine-partida-gia-kapoious-th

Ποιός είχε άραγε την φαεινή ιδέα  να εγκατασταθεί στην Κύπρο Πάρκο κροκοδείλων;Τί είχαν να κερδίσουν αυτοί οι κύριοι μετατρέποντας την Κύπρο σε Δημοκρατία Ουζουμπούρου; Μπορεί ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ κ.γιωργάλλας να μας διαφωτίσει ; Για τόσα και τόσα βγάζει ανακοινωθέντα  το ΕΥΡΩΚΟ πως και δεν εξεμάνη και για τους κροκόδειλους;

Τελικά είμαστε για γέλια και για  κροκοδείλια κλάματα (δάκρυα) σε αυτό τον τόπο.

Γκ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τζιαι τα παναϋρκα

 για τα Συμπεράσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

kyv-ekprosopos-ta-gegonota-stin-oikonomia-miloun-apo-mona-tous-thΠω πω χαρούλες και πανηγυρισμοί επειδή το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο (στην απουσία του Προέδρου λόγω ρινορραγίας) κάλεσε την Τουρκια  να σεβαστεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κύπρου. Ψύλλος στον κόρφο των Τουρκαλλάδων. Τέτοια χάδια τα συνήθισαν οι Νταβούτογλου και οι όμοιοι του   και οι δικοί μας αντι να κτυπήσουν το χέρι στο τραπέζι και να πουν σε αυτούς τους ημίσιη μου εταίρους «μπάστα ως εδω υποκριτές και Φαρισσαίοι »σκύβουν τον αυχένα και τους ευχαριστούν και απο πάνω . Κατα τα άλλα όπως μας είπαν, προηγήθηκε  και μεγάλη μάχη πριν την έγκριση των Συμπερασμάτων. Φανταστείτε να μην έδιναν κιόλας  αυτές τις «μάχες»  τι συμπεράσματα θα μας έβγαζαν οι μαϊμούδες.

Γκ.

Αστραψε και βρόντηξε ο Μάριος   ο αγαπημένος  φίλος του Νίκου

Αστραψε και βρόντηξε στο Εκτελεστικό του ΔΗΚΟ χθες Σάββατο ο Μάριος Καρογιάν ο αγαπημένος φίλος του Νίκου επειδή η πλειοψηφία του σώματος πέρασε απόφαση  για να επενταχθούν στο κόμμα οι διαγραφέντες μετά τις προεδρικές εκλογές .

Πάντως φαίνεται πως οι απειλές του Μάριου πως θα δημιουργήσει νέο κόμμα  για να περνά τα δικά του ,άρχισαν να ξεθωριάζουν.αι είναι άγνωστο μέχρι πότε ο Νίκος θα του κάνει τα χατήρια για να διορίζει τους «δικούς » του.

Αχ-Βαχ.