Συνεχίζουν το έγκλημα πολέμου:Το ψευδοκράτος παραχωρεί σε άλλους 40.000 έποικους “λευκή ταυτότητα”

Μπροστά στα μάτια της νόμιμης κυβέρνησης  της Κυπριακής Δημορατίας και της ευαίσθητης σε «αρχές» Ε.Ε. στα κατεχόμενα συνεχίζεται το έγκλημα πολέμου  τουν εποικισμού με την   βίαιη αλλοίωση  της δημογραφίας στις κατεχόμενες περιοχές. Οπως  φαίνεται  το καθεστώς των κατεχομένων έχει αποδιθεί σε νέο αγώνα προκειμένου να προλάβουν να εκχωρήσουν σε άλλους 40.000 έποικους  τις λεγόμενες «λευκές ταυτότες»  έτσι ώστε να αυξηθεί με τούρκους  εξ΄ Ανατολίας  ο πληθυσμός.ceadcf80cebfceb9cebacebfceb9-cf84ceb7cf82-cebacf8dcf80cf81cebfcf85

Σύμφωνα με τον ψευδοϋπουργό εσωτερικών Ασίμ Ακανσόι, «ο πληθυσμός για την τ/κ πλευρά που αναφέρεται στις συζητήσεις για το Κυπριακό είναι 220.000 άτομα και αυτός ο αριθμός δόθηκε στα ΗΕ και αυτός πρέπει να ληφθεί υπόψη όταν συζητείται το θέμα της “ιθαγένειας».

Μιλώντας στην τηλεόραση του συγκροτήματος Ντιαλόγκ (Διάλογος), όπως αναφέρεται στην ομώνυμη εφημερίδα, ο κ. Ακανσόι πρόσθεσε πως “αν θα πρέπει να διεξαχθεί δημοψήφισμα στη ΄’χώρα’ αυτή μετά από έξι μήνες ή ένα χρόνο, υπάρχουν ορισμένοι αριθμοί”. Οι ρυθμίσεις που θα γίνουν, πρόσθεσε, πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τους αριθμούς που δόθηκαν στα ΗΕ και δεν τίθεται θέμα γι` αυτούς να προβούν σε ρυθμίσεις που θα χαλάσουν τις διαπραγματεύσεις.

Ο αριθμός των ατόμων που ζουν στο ψευδοκράτος και όσοι είναι “πολίτες” του ψευδοκράτους είναι ούτως ή άλλως 220.000, συμπλήρωσε. Θα υπάρξει, συνέχισε, το θέμα της ιθαγένειας του νέου κράτους μετά τη λύση όσον αφορά αυτόν τον αριθμό, λέγοντας ότι τα άτομα που θα μείνουν εκτός αυτού του αριθμού θα πάρουν τη “λευκή ταυτότητα” και αν δεν έχουν γίνει πολίτες θα αποκτήσουν την ιδιότητα του μόνιμου κατοίκου του νέου κράτους. Θα πρέπει να παραμείνουν εδώ για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα για να πάρουν την ιθαγένεια και στο τέλος θα γίνουν πολίτες του νέου κράτους, πρόσθεσε.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Ακανσόι ανέφερε ότι η “κυβέρνηση” θα δώσει “λευκή ταυτότητα” σε περίπου 40.000 άτομα στα οποία θα χορηγηθεί άδεια μόνιμης παραμονής. Οι κάτοχοι “λευκής ταυτότητας” θα έχουν το δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση για “υπηκοότητα”, αφού συμπληρώσουν το χρονικό διάστημα που ορίζεται στο νέο “νόμο” περί ιθαγένειας που θα ετοιμασθεί.