Ρωσικές επιθέσεις σε 118 στρατηγικές θέσεις των ισλαμιστών μέσα σε 24 ώρες

Ομαδικές επιθέσεις κατά 118 στρατηγικών θέσεων και σημείων ανεφοδιασμού των εξτρεμιστών του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία πραγματοποίησαν οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις μέσα στο τελευταίο 24ωρο.MIG 29- F-16 2

Σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου του ρωσικού Υπουργείου Αμυνας, υποστράτηγου Ιγκόρ Κονασένκοφ, ρωσικά βομβαρδιστικά Su-24M κατέστρεψαν κομβικό κέντρο επιχειρήσεων και επικοινωνίας των τρομοκρατών καθώς και μία μεγαλη αποθήκη πυρομαχικών, η οποία εντοπίστηκε από ρωσικά drones κοντά στο χωριό Σάλμα, στην επαρχία Λαττάκεια.

Επίσης, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από το ρωσικό ΥΕΘΑ, σμήνος βομβαρδιστικών Su-25 χτύπησαν και κατέστρεψαν άλλη μία μεγάλη αποθήκη ανεφοδιασμού των ισλαμιστών τρομοκρατών με σημαντικό εξοπλισμό και πυρομαχικά στην επαρχία Ιντλιμπ. Οι ρωσικές βόμβες χτύπησαν και κινούμενο στόχο, ένα φορτηγό γεμάτο πυρομαχικά.
Όπως είπε ο Κονασένκοφ, οι στόχοι ήταν συγκεκαλυμένοι και πρόκειται για στρατιωτικές βάσεις, διαμετακομιστικά κέντρα και κέντρα ανεφοδιασμού καθώς και οχυρά του Ισλαμικού Κράτους.