Σκότωσε τον αδελφό του μπουκώνοντας τον με πατάτες..

Ο αδελφοκτόνος έσπρωχνε τις πατάτες στο λαρύγγι του μεθυσμένου του αδελφούμέχρι που τον έπνιξε. Καταδικάστηκε σε 7 χρόνια φυλάκιση.patates2

Το περιστατικό συνέβη σε ένα χωριό της Δανίας. Τα δυο αδέλφια συναντήθηκαν και άρχισαν να μιλάνε. Κάποια στιγμή επάνω στην κουβέντα αποφάσισαν να αρχίσουν να «πιούν και κανένα ποτό». Με την κουβέντα και το ποτό, οι αδελφοί δεν κατάλαβαν, πότε άρχισαν να ζαλίζονται και να μεθούν.

Κάποια στιγμή ποτηράκι στο ποτηράκι, παρεξηγήθηκαν μεταξύ τους και άρχισαν να μαλώνουν. Ο ένας από τους δυο άρχισε τότε να ταΐζει τον άλλον με τις πατάτες που συνόδευαν τα ποτά που έπιναν. Δεν σταμάτησε όταν ο αδελφός του μπούκωσε, εκείνος άρχισε να σπρώχνει τις πατάτες μέσα στο στόμα του, μέχρι εκείνες να φτάσουν στον λάρυγγα και να τον πνίξουν.

Και ενώ ο αδερφός του πνιγόταν με τις πατάτες σφηνωμένες στον λαιμό του, ο αδελφοκτόνος άρχισε να τον γρονθοκοπεί, όχι στο πρόσωπο, ούτε στο στομάχι, αλλά στον λαιμό.

Το δικαστήριο τον καταδίκασε μόνο σε 7 χρόνια φυλακίσης, επειδή έκανε δεκτό το αίτημα της υπεράσπισης ότι δεν υπήρξε ανθρωποκτονία, αλλά για βίαιη επίθεση. Ο ιατροδικαστής είπε πως ο θάνατος δεν προκλήθηκε από τις γροθιές αλλά από μια πατάτα που έφραξε την τραχεία του.