Θα σκότωνε μωρά και παρθένες ο σατανιστής της Γλυφάδας

Ο Αλέξανδρος Παπαγεωργίου ισχυρίστηκε ότι δεν είναι τρελός, αλλά… προφήτης του άρχοντα του σκότους, ο οποίος τον καθοδηγούσε, με αποτέλεσμα η καταδίκη του σε ισόβια κάθειρξη να είναι ομόφωνη!

Σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά τη φρικτή δολοφονία της Ειρήνης Τσάβαρη dd7c6e8fc16133e84a0b833b72f0e129_XLστη Γλυφάδα που κατέληξε να γίνει σπονδή στο Σατανά, ο νεαρός δολοφόνος έδειχνε να μη χωράει στο θολωμένο μυαλό του το κακό που προξένησε. Σύμφωνα με Αθηναϊκή εφημερίδα, ο νεαρός απέφυγε να ζητήσει συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος και δήλωσε ότι πήρε εντολή από τον Εωσφόρο να κάνει ανθρωποθυσία, η οποία, όπως υποστήριξε, έγινε για… καλό σκοπό!

«Με πλησίασαν τα πνεύματα και μου είπαν: “Πρέπει να σκοτώσεις για μας”! Μου είπαν ότι, αν θέλω να με αφήσουν ήσυχο και να κάνω κάτι παραπάνω, θα πρέπει να συμπορευτώ μαζί τους» ανέφερε ο 23χρονος όταν ρωτήθηκε από την πρόεδρο του δικαστηρίου πώς έφτασε να σκοτώσει με πρωτοφανή αγριότητα την άτυχη 40χρονη.

«Δεν είμαι τρελός! Πιστεύω αυτά που είπα. Όπως υπάρχει Θεός, υπάρχει και Σατανάς!» ήταν μία από τις φράσεις που είπε ο 23χρονος, κάνοντας όλους να παγώσουν και να τον κοιτάζουν απορημένοι. Στη συνέχεια άρχισε να εξιστορεί πώς ξεκίνησαν τα πνεύματα: «Άκουγα φωνές, κραυγές… Λες και το σπίτι ήταν στοιχειωμένο.

Ήθελα να με αφήσουν ήσυχο και για να ηρεμήσω έπαιρνα ναρκωτικά»! όταν η πρόεδρος τον ρώτησε γιατί επέλεξε να σκοτώσει μία άστεγη την οποία είδε τυχαία να κοιμάται στο παγκάκι, ο Αλέξανδρος Παπαγεωργίου απάντησε χωρίς δισταγμό: «Ήταν το μόνο εύκολο που θα μπορούσα να κάνω εκείνη τη στιγμή για να απαλλαγώ από τις φωνές. Πίστευα ότι δεν θα την αναζητούσε κανείς και δεν θα προκαλούσα τόσο μεγάλο κακό. Πίστευα ότι δεν θα πονούσε κάποιος…».

«Οι φωνές δυνάμωναν! Ζητούσαν κι άλλα»

Θα συνέχιζε τα αποτρόπαια εγκλήματα και μάλιστα ήταν αποφασισμένος να θυσιάσει ακόμα και βρέφη ή νεαρές παρθένες στον βωμό του Εωσφόρου, όπως ομολόγησε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της απολογίας του, προκαλώντας σοκ σε όλους όσοι βρίσκονταν στο δικαστήριο!

«Αφού σκότωσα την άστεγη, οι φωνές δυνάμωναν και ζητούσαν κι άλλα. Ήθελαν να σκοτώσω μωρά και παρθένες!» αποκάλυψε στην απολογία του ο νεαρός, που είχε βάλει στόχο της ζωής του να υπηρετεί τις δυνάμεις του σκότους.

Το ότι ο 23χρονος ήταν αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να επιτύχει τον σκοπό του, που ήταν να γίνει αρχιερέας του Σατανά, επιβεβαίωσε με την κατάθεσή του και ο στρατιωτικός με τον οποίο επικοινωνούσε στο facebook: «Ήταν αποφασισμένος να πατήσει επί πτωμάτων για να μυηθεί στον σατανισμό. “Δώσε μου ένα καθαρό όπλο και σου τρώω όποιον θες…” μου είπε κάποια στιγμή!» κατέθεσε ο μάρτυρας, ενώ πρόσθεσε ότι αποφάσισε να μιλήσει στις Αρχές για τον 23χρονο Αλέξανδρο όταν εκείνος υπερηφανεύτηκε για τη δολοφονία που διέπραξε.

Λίγο μετά τη σύλληψή του ο «σατανιστής της Γλυφάδας», ο οποίος πίστευε ότι τον καθοδηγούσε ο Εωσφόρος, είχε ομολογήσει στους αστυνομικούς ότι σκόπευε να διαπράξει και δεύτερη τελετουργική δολοφονία, αλλά δεν πρόλαβε.

Χθες ομολόγησε πρώτη φορά ότι οι φωνές μέσα στο κεφάλι του τον είχαν προστάξει να σκοτώσει μικρά παιδιά και νεαρά κορίτσια.

Τα πνεύματα

Σοκ προκάλεσε και ο ισχυρισμός του 23χρονου ότι τα πνεύματα τον… επισκέπτονταν ακόμη και μέσα στη φυλακή: «Είχα αποκαλύψεις ότι είμαι προφήτης του Αντίχριστου!» υποστήριξε και πρόσθεσε ότι βαθιά μέσα του γνώριζε ότι ήταν ο «εκλεκτός»!

Ο κατηγορούμενος ρωτήθηκε γιατί στις συνομιλίες που είχε στο facebook με έναν τέκτονα (τον άνθρωπο που τον παγίδευσε και ειδοποίησε την Αστυνομία) δεν ρωτούσε πως θα μπορούσε να απαλλαγεί από τα πνεύματα (όπως διατεινόταν ότι ήταν η επιθυμία του), αλλά προσπαθούσε να μάθει πώς θα ερχόταν σε επαφή με τους ανώτερους στην ιεραρχία προκειμένου να γίνει «αρχιερέας του Σατανά». Ο ίδιος δεν αρνήθηκε ότι ήθελε να μυηθεί στον σατανισμό και μάλιστα πίστευε ότι η ζωή του θα βελτιωνόταν αν γινόταν «αρχιερέας του άρχοντα του σκότους»!

Πρόσθεσε ακόμη ότι ο σκοπός της πράξης του ήταν… καλός, προκαλώντας την αντίδραση της εισαγγελέως της έδρας, η οποία τον ρώτησε: «Και τότε γιατί δεν σκοτώνατε τη μητέρα σας;» «Και πού ξέρετε αν δεν το είχα σκεφτεί;» ήταν η κυνική απάντηση του 23χρονου, που πάγωσε το δικαστήριο.

Στο τέλος της απολογίας του ο σατανιστής της Γλυφάδας είπε ότι προσδοκά στην αθώωσή του και κατέληξε με πρωτοφανή ψυχραιμία: «Έκανα ό,τι με πρόσταξε ο άρχοντας. Πιστεύω στον Σατανά! Υπάρχει, όπως υπάρχει Θεός»! Η αυλαία της πολύκροτης δίκης έπεσε με την καταδίκη του 23χρονου σε ισόβια και σε επιπλέον πέντε μήνες φυλάκιση για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.