Πέντε νέα ξενοδοχεία θα λειτουργήσουν το 2015 στη Λάρνακα

Πέντε νέα ξενοδοχεία αναμένεται να λειτουργήσουν το 2015 στην πόλη της Λάρνακας, σύμφωνα με το φθινοπωρινό ενημερωτικό δελτίο της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας.

Όπως διευκρινίζεται, πρόκειται για ανακαινίσεις αλλά και καινούργιες ξενοδοχειακές μονάδες οι οποίες βρίσκονται σε διάφορα κεντρικά σημεία της πόλης και θα αναβαθμίσουν τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά τις επιλογές διαμονής στην πόλη του Ζήνωνα.nea-xenodocheia-kai-anakainiseis-sti-larnaka-to-2015-th

Συγκεκριμένα «το ξενοδοχείο «Ciao Stelio», που βρίσκεται στη δημοφιλή περιοχή Μακένζι στη Λάρνακα, προγραμματίζεται να λειτουργήσει τον Απρίλιο του 2015 με δυναμικότητα 102 κλινών. Δύο νέα ξενοδοχεία θα λειτουργήσουν στην περιοχή Αγίου Λαζάρου μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2015. Πρόκειται για το ξενοδοχείο «Mikes Kanarium», 52 κλινών και ένα ξενοδοχείο μπουτίκ, 35 κλινών το οποίο κατασκευάζεται σε διατηρητέο με προσθήκη και καινούργιας πτέρυγας».

Επίσης στη Λεωφόρο Ζήνωνος «θα λειτουργήσει την ερχόμενη Άνοιξη ένα καινούργιο ξενοδοχείο 52 δωματίων με πισίνα στην οροφή ενώ άλλο ένα ξενοδοχείο μπουτίκ θα εγκαινιαστεί στην περιοχή της Αμερικανικής Ακαδημίας».

Σύμφωνα με το δελτίο «εκτός από τα πέντε ξενοδοχεία μέσα στην πόλη, υπό ανακαίνιση βρίσκεται και το ξενοδοχείο «Lenios», στο δρόμο Λάρνακας Δεκέλειας».

Εξάλλου «εντός του 2016 αναμένεται να αρχίσουν οι εργασίες για ανέγερση του πιο πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος στην πόλη και επαρχία Λάρνακας. Σύμφωνα με το προγραμματισμό το συγκρότημα θα ολοκληρωθεί το 2018. Πρόκειται για το πεντάστερο ξενοδοχείο που σχεδιάζεται να γίνει στη θέση που βρίσκεται σήμερα ένα καφεστιατόριο επί της Λεωφόρου Αθηνών, στη παραλία δηλαδή των Φοινικούδων και θα έχει συνολικό εμβαδόν 50 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων».

Το σχέδιο προβλέπει, εκτός από την ανέγερση του πεντάστερου ξενοδοχείου με 22 ορόφους και ύψους 72 μέτρων, τη δημιουργία σπα, συνεδριακού κέντρου, διαμερισμάτων, καταστήματα, σινεμά και εστιατόριο στην οροφή.