Ο αρχηγός του Ι.Κ έδωσε διαταγή να βιάζονται «άπιστες» γυναίκες

Ο αρχηγός και αυτοανακηρυγμένος «χαλίφης» στο Ισλαμικό Κράτος, Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι, εξέδωσε μια διαταγή σύμφωνα με την οποία οι τζιχαντιστές οφείλουν να βιάζουν «άπιστες» γυναίκες γιατί αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να τις κάνουν μουσουλμάνες.ισισ_0

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη διαταγή του «χαλίφη», μια γυναίκα γίνεται αυτομάτως μουσουλμάνα εάν βιαστεί από δέκα διαφορετικούς τζιχαντιστές.

Αιχμάλωτες γυναίκες από τη θρησκεία των Γιαζίντι, ή Ασσύριες χριστιανές, έχουν πουληθεί σε σκλαβοπάζαρα τζιχαντιστών για λίγα δολάρια ή ακόμα και για ένα πακέτο τσιγάρα.

Γυναίκες οι οποίες αρνήθηκαν να «ξαπλώσουν» με τζιχαντιστές εκτελέστηκαν από το Ισλαμικό Κράτος για παραδειγματισμό των υπολοίπων.

Αρκετοί ειδικοί πιστεύουν ότι ένα από τα κίνητρα για να ενταχθεί ένας άνδρας στο Ισλαμικό Κράτος είναι και οι γυναίκες που του επιτρέπεται να αιχμαλωτίσει και να βιάσει.

Μια 22χρονη Γιαζίντι, η Νουρ, αποκάλυψε ότι ένας τζιχαντιστής πριν τη βιάσει της έδειξε τη διαταγή του «χαλίφη» του, για να νομιμοποιήσει τη κτηνώδη πράξη του.

«Μου έδειξε τη διαταγή και είπε ότι κάθε αλλόθρησκη αιχμάλωτη θα γίνει μουσουλμάνα εάν το «κάνει» με δέκα τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος».

Στη συνέχεια ο ίδιος την έδωσε στους φίλους του για να τη βιάσουν και αυτοί με τη σειρά τους. Συνολικά 11 τζιχαντιστές πέρασαν πάνω από το κορμί της για να την εξισλαμίσουν.

«Όσοι δεν εξισλαμίζονται, θα σκοτώνουμε τους άνδρες και θα παντρευόμαστε τις γυναίκες. Είναι λάφυρα πολέμου».

Ειδικοί σε θέματα τρομοκρατίας λένε ότι οι βιασμοί γυναικών είναι ένα κίνητρο όχι μόνο να ενταχθούν νέοι άνδρες στο Ισλαμικό Κράτος αλλά και να παραμείνουν σε αυτό, μετά τα πολλά κρούσματα λιποταξιών που έχουν παρατηρηθεί τις τελευταίες ημέρες από τον φόβο των Ρώσων.

Στο περιοδικό Νταμπίγκ του Ισλαμικού Κράτους έχει δημοσιευθεί το ακόλουθο:

«Η υποδούλωση των οικογενειών των απίστων και να παίρνουμε τις γυναίκες τους ως ερωμένες είναι μια ξεκάθαρα εδραιωμένη τακτική από τη Σαρία (Ισλαμικό Νόμο), και όποιος το αρνείται αυτό αρνείται το ίδιο το Κοράνι και τον Προφήτη».