Καθηγητής Βιολογίας έβαλε καμερες σε αποδυτήρια ανδρών για να κάνει μάτι …

Ακόμα μια υπόθεση με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά καθηγητή Βιολογίας σόκαρε την κοινή γνώμη όταν αποκαλύφθηκε πως τοποθέτησε κρυφές κάμερες σε γυμναστηριο  στη Λευκωσία και συγκεκριμένα σε αποδυτήρια ανδρών .Gym-google

Η πρώτη κρυφή κάμερα εντοπίστηκε εκτός λειτουργίας απο πελάτες του ενός εκ των δύο γυμναστηρίων, κάτω απο τον πάγκο των αποδυτηρίων. Αμέσως, δόθηκε εντολή στο προσωπικό να είναι ιδιαίτερα παρατηρητικό, προκειμένου να φθάσουν στα ίχνη του ”ηδονοβλεψία”.

Οι αρχικές τους σκέψεις επιβεβαιώθηκαν όταν εντόπισαν και δεύτερη κρυφή κάμερα στο χώρο των ντουζ, στη μνήμη της οποίας υπήρχε καταγεγραμμένο υλικό απο ενήλικες πελάτες. Λίγο αργότερα, ο 39χρονος κατέφθασε στο γυμναστήριο και πιάστηκε, ουσιαστικά στα πράσα, να αναζητεί την κάμερα.

Αμέσως, έγινε καταγγελία στην Αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψή του, ενω άλλες 3 κάμερες εντοπίστηκαν και σε άλλο γυμναστήριο.

”Διερευνάται υπόθεση όσον αφορά τα αδικήματα που σχετίζονται με το νόμο προστασίας προσωπικών δεδομένων… Υπάρχουν συγκεκριμένα θέματα τα οποία θα εξεταστούν σε αυτή την υπόθεση, γιατί περιέχει ευαίσθητα δεδομένα”, δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Αντρέας Αγγελίδης.

Οι κρυφές κάμερες, που φαίνεται να είχαν τοποθετηθεί κατά τη διάρκεια του Σεπτέμβρη, καθώς και το υλικό, κατασχέθηκαν απο την Αστυνομία, η οποία δυνάμει δικαστικού εντάλματος, διενήργησε έρευνα και στην οικία του 39χρονου, όπου εντοπίστηκε και παραλήφθηκε ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής.

”Έχουν παραληφθεί τεκμήρια, τα οποία τυγχάνουν επιστημονικών εξετάσεων και σίγουρα μέσα απο την έρευνα αυτή, αν προκύψουν τα οποιαδήποτε άλλα αδικήματα, αυτό θα γίνει επιπρόσθετα με το γεγονός ότι θα ληφθούν καταθέσεις απο οποιοδήποτε πρόσωπο χρειαστεί”, είπε ο κ. Αγγελίδης.

Ο 39χρονος, ο οποίος παραδέχθηκε την ενοχή του, οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα 4ήμερης κράτησης.