Βελτιώνεται ο καιρός

 

 

Σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία, ισχυρό βόρειο ρεύμα αέρα παροδικά θα επηρεάσει την περιοχή.Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά παροδικά συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα, ενώ από νωρίς το απόγευμα αναμένεται βελτίωση. catsΟι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, αρχικά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ αλλά σύντομα ισχυροί, 5 Μποφόρ. Σε προσήνεμες περιοχές κατά διαστήματα δυνατό να πνέουν ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη αλλά μετά το μεσημέρι στις προσήνεμες περιοχές θα καταστεί μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, γενικά ισχυροί, 5 Μποφόρ. Στα προσήνεμα παράλια δυνατό κατά διαστήματα να πνέουν μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη και στα προσήνεμα παράλια μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ την Τετάρτη θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή τη Δευτέρα, αλλά το επόμενο διήμερο θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά.