Επεκράτησε ο Μαρίνος Μουσιούττας στη θέση του ΓΓ του ΔΗΚΟ

Στη θέση του Γενικού Γραμματέα του ΔΗΚΟ αναδείχθηκε ο Μαρίνος Μουσιούττας, ύστερα από τη σημερινή εκλογική διαδικασία, που άρχισε στις 10 το πρωί και ολοκληρώθηκε γύρω στις 2 το απόγευμα.marinos_607_364_577_324-490x275

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής, Φύτος Κωνσταντίνου, ο κ. Μουσιούττας έλαβε 91 ψήφους, δηλαδή ποσοστό 57,59%, έναντι 67 ψήφων ή ποσοστού 42,40% που έλαβε ο ανθυποψήφιός του Γιώργος Κωνσταντίνου.

Σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντίνου, επί συνόλου 176 μελών της Κεντρικής Επιτροπής ψήφισαν 160, δηλαδή το 90,9%.

Υπήρξαν 158 έγκυρα και 2 λευκά ψηφοδέλτια.

Σε δήλωσή του μετά την ανακήρυξή του, ο νέος ΓΓ του ΔΗΚΟ είπε ότι οι βουλευτικές εκλογές που θα διεξαχθούν την επόμενη χρονιά είναι πολύ σημαντικές για το κόμμα.

«Η εντολή που έχω πάρει ξανά από τα σώματα του ΔΗΚΟ είναι να εκτελέσω τα καθήκοντα του ΓΓ, φροντίζοντας για την ενότητα, τα οργανωτικά και οποιαδήποτε άλλα καθήκοντα απαιτούνται για την εύρυθμη λειτουργία του κόμματος, την ενδυνάμωση του κόμματος, την αμφίδρομη επικοινωνία του κόμματος με τους πολίτες και γενικά την αύξηση της εμβέλειας του κόμματος στην κυπριακή κοινωνία» ανέφερε.

«Από τώρα ξεκινούμε δουλειά, οι βουλευτικές εκλογές για το κόμμα είναι κοντά, είναι πολύ σημαντικές και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο του κόμματος» είπε.