Το νέο σύνθημα του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπαςμιλάει σε πολιτική συγκέντρωση της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ, στο Σύνταγμα, με κεντρικό σύνθημα: «ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΡΗΞΗΣ ΚΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ», Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπαςμιλάει σε πολιτική συγκέντρωση της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ, στο Σύνταγμα, με κεντρικό σύνθημα: «Τώρα με το   ΚΚΕ ανοίγουμε το δρόμο της ρήξης και της ανατροπής»

 

«Τα δοκίμασες, τους δοκίμασες, τώρα με το KKE ανοίγουμε τον δρόμο της ανατροπής», θα είναι το κεντρικό προεκλογικό σύνθημα του κόμματος, όπως αποκάλυψε σήμερα ο ΓΓ της Κεντρικής Επιτροπής του Δημήτρης Κουτσούμπας.

Μιλώντας χθες βράδυ σε συγκέντρωση του κόμματος στη Πλατεία Συντάγματος, ο κ. Κουτσούμπας κάλεσε τον λαό «να μην παγιδευτεί στις υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για καλύτερη διαχείριση του μνημονίου», να απορρίψει «την προσπάθεια αναβίωσης της απατηλής αντιμνημονιακής γραμμής του ΣΥΡΙΖΑ 2», όπως τον ονόμασε, «καμιά λαϊκή ψήφος να μην επιστρέψει σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, και να μην εγκλωβιστεί στο Ποτάμι», και να μην δώσει «κανένα συγχωροχάρτι στη φασιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή».

Κατά τον ΓΓ του ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ και ΑΝΕΛ «ζητάνε απ` το λαό με την ψήφο του να πει «ναι» στη σφαγή των δικαιωμάτων του, να επιλέξει ποια κυβέρνηση θα υλοποιήσει το 3ο μνημόνιο».

Η πρόταση του ΚΚΕ, συνέχισε, είναι η μοναδική ελπιδοφόρα πρόταση, που μπορεί να βάλει οριστικό τέλος στα μνημόνια και τις θυσίες όπου υποβάλλεται ο λαός, στο βωμό του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης.

«Μαζί με το ΚΚΕ, για να γίνει ο λαός κυρίαρχος της οικονομίας και της εξουσίας, για μια πραγματικά αληθινή εργατική – λαϊκή κυριαρχία και εξουσία», πρόσθεσε ο κ. Κουτσούμπας, υπογραμμίζοντας συνάμα πως «σήμερα μπορούν να δημιουργηθούν καλύτερες προϋποθέσεις οργάνωσης, ανασύνταξης του εργατικού κινήματος, ενίσχυσης της λαϊκής συμμαχίας, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος της ανατροπής».

Και ο Τσίπρας στη μάχη των εκλογών

Ευελπιστώντας σε «ισχυρή εντολή από το λαό», ο Αλέξης Τσίπρας ρίχνεται και αυτός, επισήμως από σήμερα, στη μάχη των εκλογών έτοιμος, όπως δήλωσε στα ΜΜΕ στέλεχος του επιτελείου του, «να οργώσει την Ελλάδα για να περάσει το μήνυμα ότι η Ελλάδα αλλάζει».

Σε δήλωσή του σήμερα προς την κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, «Αυγή», ο πρώην πρωθυπουργός ανέφερε:

«Σήμερα ξεκινά η μεγάλη εκλογική μάχη. Ο ελληνικός λαός θα δώσει ισχυρή εντολή για το παρόν και το μέλλον. Η Ελλάδα δεν μπορεί να γυρίσει πίσω. Και δεν θα γυρίσει. Θα πάει μόνο μπροστά».