Διάταγμα άρσης των τραπεζικών λογαριασμών του Σάββα Βέργα

Και έρευνα  στο Κτηματολόγιο  για τα περιουσιακά του στοιχεία

 

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε, κατόπιν αιτήματος της Αστυνομίας, διατάγματα για άρση των τραπεζικών λογαριασμών του Δημάρχου Πάφου Σάββα Βέργα και για τη διεξαγωγή έρευνας στο κτηματολόγιο, ώστε όλα τα περιουσιακά στοιχεία του Δημάρχου Πάφου να βρίσκονται στα χέρια των ανακριτών.Savvas_Vergas

Ο κ. Βέργας με διάταγμα του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου τελεί υπό τετραήμερη κράτηση, το οποίο εκπνέει την Δευτέρα.Μέχρι αυτή την στιγμή σήμερα δεν έχει ανακριθεί, όμως αυτό δεν αποκλείεται να γίνει αργότερα.Στα γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου κλήθηκε η Μαρία Σολομωνίδου, η οποία επικαλούμενη οδηγίες του δικηγόρου της δεν απήντησε στις ερωτήσεις των ανακριτών.Ο πατέρας της Σολομωνίδου , Ηλίας Σολομωνίδης δεν κλήθηκε για κατάθεση όπως αναμενόταν.

Χθες έδωσαν καταθέσεις αρκετά  άτομα ανάμεσα στα οποία και εργοδοτούμενοι της εταιρείας ΑΡΙΣΤΟ ,ενώ το έργο των ανακριτών του ΤΑΕ συνεχίζεται και σήμερα με τη λήψη άλλων καταθέσεων από το οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον του κ. Βέργα.