Αχ αυτές οι κουκούλες!

 

Tελικά ο …σάλος για τα σκάνδαλα διαρκεί δύο, τρεις, το πολύ τέσσερις μέρες. Μέτα το πυροτέχνημα σβήνει κι αφήνει πίσω του μαύρη αιθάλη. Μια αιθάλη πυκνή που ξεκινά σιγά σιγά και   εκεί που λες πως αυτή τη φορά δεν γίνεται κάποιος θα πληρώσει , προχωρεί σταθερά σαν μαύρο πέπλο και κουκουλώνει τα πάντα, όπως η   νύχτα καλύπτει την πλάση. Σκεφτείτε πόσες φορές βγήκαν σκάνδαλα στη φόρα που μας συγκλόνισαν και θα δείτε πως αυτή ακριβώς η πορεία ακολουθείται.

Σε λίγες μέρες αναρωτιόμαστε τί τάχατες να γινεται με την τάδε ή την άλλη υπόθεση. Αν ερευνήθηκε, αν βρήκαν επαρκείς μαρτυρίες, αν πήγε κανένας φυλακή. Η μνήμη αναμειγνύεται με την σύγχυση . Στο μεταξύ ένα νέο σκάνδαλο μας αποσπά την προσοχή, μας αποπροσανατολίζει και ξεχνάμε σε σημείο που όλα γίνονται μια χωριάτικη σαλάτα στο μυαλό μας με κάμποσο ξύδι και αλάτι.

Και οι κατεργάρηδες με τα χοντρά συνήθως πορτοφόλια ανασκουμπώνονται, αναδιπλώνονται και βρίσκουν το δρόμο για να την σκαπουλάρουν κανονικά.

Κος

 

Πιο μαλακά κύριε Κασουλίδη!

Καλά κύριε Κασουλίδη σας πιστέψαμε πως «η Κύπρος δεν είναι σύμμαχος των Ηνωμένων Πολιτειών»! Είναι φως φανάρι προς τα πού τραβά η εξωτερική πολιτική που ακολουθείτε και ήρεμα! Δεν είναι   ανάγκη      με τόσο στόμφο να προβαίνετε σε διευκρινίσεις, όπως σήμερα στο Πρωϊνό Δρομολόγιο.1301955

Κανένας σε αυτό τον τόπο δεν έχει πρόβλημα η χώρα μας να έχει άριστες σχέσεις με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό επιβάλλεται. Το θέμα είναι να μπορείτε να τηρείτε ισορροπημένη εξωτερική πολιτική.   Και να σέβεστε αυτούς που μια ζωή στέκονται και υποστηρίζουν σταθερά την Κύπρο. Οχι να τους μαχαιρώνετε πισώπλατα , όπως όταν ψηφίζατε τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας στην Ε.Ε!

Οι παλληκαριές όλων και τα δείγματα γραφής τους βγαίνουν στο φως μια μέρα! Και προσβάλλουν όλους μας.

Κος

 

Λιγο χαμόγελο κυρίες μου!

Κάποτε είναι να αναρωτιέσαι. Είναι άραγε αυτές οι κυρίες που ορίζονται για να σε εξυπηρεστήσουν δυστυχισμένες; Παει κάποιος να υπογράψει για το ανεργιακό τ ου και αντικρίζει κάτι πρόσωπα βλοσυρά, ωσάν να εκνευρίζονται. Χαλαρώστε κοπέλες μου λίγο! Και χαμογελάστε, χαμογελάστε με καταδεκτικότητα. Κάποιος που χάνει τη δουλειά του και παρουσιάζεται μπροστά σας είναι κι αυτός ένας άνθρωπος , συμπολίτης σας, πιθανόν πονεμένος. Μην τον κάνετε να πονεί περισσότερο.

Λεο

 

Αξιος ο μισθός του!

Ο Υπουργός Εμπορίου αποφάνθηκε: Ολα είναι καλά και άγια με τις τιμές καυσίμων στην Κύπρο και άρα είναι άδικο κάποιοι να διαμαρτύρονται. Μέτρησε την   τεράστια μείωση των τιμών, την συμψήφισε με την ισοτιμία ευρώ δολαρίου και μας είπε ότι δεν δικαιολογείται οποιαδήποτε μείωση τιμών. Κοντός ψαλμός αληλούϊα. Αξιος ο μισθός σου!