Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γυναίκα ηλικίας 64 χρονών, δέχθηκε χθες το απόγευμα , επίθεση από τέσσερις σκύλους, που διατηρεί στο υποστατικό ο ιδιοκτήτης του, διερευνά η Αστυνομία. Η γυναίκα βρισκόταν στον χώρο εργασίας της, σε υποστατικό στην επαρχία Λευκωσίας
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, λίγο πριν τις 4.30 το απόγευμα της Δευτέρας, αφού η 64χρονη διεκπεραίωσε την εργασία της στο υποστατικό, άνοιξε το κλουβί των τεσσάρων σκύλων, όπως γίνεται καθημερινά, ώστε τα σκυλιά να μετακινηθούν και να εισέλθουν στον περιφραγμένο χώρο του υποστατικού, όπου και παραμένουν κάθε βράδυ, για σκοπούς φύλαξης.
Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η 64χρονη γυναίκα δέχθηκε επίθεση από τους τέσσερις σκύλους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα πόδια. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου έτυχε περίθαλψης και κρατήθηκε για νοσηλεία, με την κατάσταση της υγείας της να είναι εκτός κίνδυνου, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Κλήρου διερευνά.



