Μπλέκει τον φίλο του στη δολοφονία της Αννυ ο παιδοκτόνος

Την εμπλοκλή του φίλου του Νικολάι στη δολοφονία της 4χρονης Άννυ υποστήριξε στη συμπληρωματική απολογία του στην ανακρίτρια ο 27χρονος παιδοκτόνος, διατηρώντας κοινή γραμμή με τη σύντροφό του Δημητρίνα.newego_LARGE_t_1101_54504173_type12713

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος εμφάνισε τον φίλο του Νίκι ή Νικολάι να συμμετείχε σε όσα έγιναν για να εξαφανιστούν τα ίχνη του παιδιού, εκδοχή που δίνει πρώτη φορά στις Αρχές.
Στους μέχρι τώρα ισχυρισμούς που έχει προβάλει ο 27χρονος, ανέφερε πως ο φίλος του ήταν αυτός που άκουσε την “εξομολόγηση” του για ό,τι συνέβη μετά τον θάνατο της Άννυ.
Σήμερα, όμως, φέρεται να υιοθέτησε τον ισχυρισμό της μητέρας της Άννυ, η οποία απολογούμενη πριν λίγες ημέρες στην ανακρίτρια υποστήριξε πως δεν αποκλείει ο Νίκι να βοήθησε τον σύντροφο της να εξαφανίσουν το πτώμα της κόρης της.
Μετά την αλλαγή της στάσης του ζευγαριού ως προς τον ρόλο του φίλου τους, πιθανολογείται ότι ο Νικολάι θα κληθεί από την ανακρίτρια να καταθέσει, και δεν αποκλείεται να εξεταστεί κατ’ αντιπαράσταση με τον 27χρονο πατέρα του παιδιού.
Μετά την ολοκλήρωση της συμπληρωματικής απολογίας, ο συνήγορος του 27χρονου, Παναγιώτης Χρυσικάκης, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «το παιδί πέθανε είτε από παθολογικά αιτία ή για άλλο λόγο που δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να αποκαλύψουμε δημοσίως».
Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικαστική λειτουργός έχει στα χέρια της ανώνυμη επιστολή, στην οποία ο αποστολέας αναμειγνύει στην υπόθεση της τετράχρονης οργανωμένο κύκλωμα παιδοφιλίας και εμπορίας οργάνων, σενάριο που προσπαθεί να διερευνήσει ώστε να εξακριβώσει αν ευσταθεί.
Στην ανακρίτρια κατέθεσε σήμερα και η μητέρα του 27χρονου, η οποία φέρεται να υποστηρίζει ότι ο γιος της δεν σκότωσε το κοριτσάκι και να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο η εγγονή της να πουλήθηκε.
Η γυναίκα φέρεται, επίσης, να υποστήριξε πως πριν καταθέσει σήμερα της τηλεφώνησε από τη φυλακή η μητέρα της Άννυ και της ζήτησε να στηρίξει τον ισχυρισμό της ότι είχε αφήσει την κόρη της στην ίδια και όχι στον γιο της.